donderdag 2 maart 2017

Konijnenhok zwart

Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Bekijk ons brede aanbod in konijnenhokken. Altijd op voorraad en snel geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De la is van hout met daarin een plastic bak zodat je hem snel, makkelijk en goed kunt reinigen.

In het hok zitten deurtjes die je elk kunt afsluiten met een schuif. Op zoek naar een strak, maar ruim konijnenhok ? Dan is dit hok precies wat je zoekt! Het konijnenhok heeft een uitschuifbare mestlade, een konijnenren en diverse ruime deuren.


Hierdoor is het hok gemakkelijker schoon te maken. Ook de buitenren is voorzien van een dak. Met een funderings-set staat uw dierenhok stevig, vlak, en vrij van de grond. Ook verankeren is dan eenvoudig.


Functie van een konijnenhok.

Een konijnenhok is goed voor meerdere doeleinden. Door de verschillende soorten die verkrijgbaar zijn kan een konijn zich goed vermaken in een konijnenhok. Ze geven een konijn een dak boven het hoofd waar hij of zij zich lekker veilig kan voelen.


De handigste konijnenhok accessoires bestel je snel en gemakkelijk bij konijnenhokken. Keuze uit vele mogelijkheden. Van drinkflesjes tot voerbakjes en van speelgoed tot transportboxen. Het grootste assortiment voor uw huisdier: koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online Vergelijk alle prijzen en bespaar veel. We hebben naast klassieke konijnenkooien ook buitenhokken en kooien met meerdere verdiepingen.


Konijnenkooi voor jouw konijn koop je bij Pets Place. Heb je een konijn of ben je van plan een konijn te nemen? De Huisdiersuper biedt volop keuze uit verschillende maten, kleuren en indelingen.


Er zijn hokken van kunststof en van hout beschikbaar en ook voor een konijnenhok met meerdere verdiepingen kan je bij ons terecht. Uw konijnenhok kunt u het beste kopen bij de online dierenwinkel Wij bieden u een ruim assortiment aan en uw konijnenhok is binnen werkdagen geleverd! Dan krijgt u uw geld terug. Ook achteraf betalen voor uw konijnenhok is mogelijk. Zonder een konijnenhok buiten heeft uw konijn een stuk minder ruimte en zal deze minder gelukkig zijn dan u zou wensen.


Het is erg van belang waar u het hok plaatst, let hier bij aankoop van uw konijnenhok buiten goed op. Wij kunnen iedereen adviseren een beschutte plek te kiezen voor uw konijnenhok buiten. Omschrijving Beschermhoes voor het konijnenhok Compact - ideaal voor knaagdieren, die het hele jaar buiten gehouden worden.

Materiaal: nylonDe beschermhoes wordt simpelweg om het konijnenhok geleg aan de achterkant met een ritssluiting gesloten en aan de bovenkant met klittenband onder het dak bevestigd. Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending v. Natuurlijk wil je het beste voor je konijnen, belangrijk is dan zo veel mogelijk bewegingsvrijheid. Maar welk konijnenhok met ren past nu het beste bij uw knaagdier en uw tuin? U kunt kiezen voor een konijnenhok met ren waarbij de konijnenren onder het nachtverblijf zit. Dit soort verblijf heet ook wel een dubbel konijnenhok.


Geschikte houtsoorten voor een konijnenhok Kies de materialen voor je konijnenhok met zorg uit. Als het eenmaal staat is het niet handig om weer iets aan te passen. De houtsoorten die geschikt zijn voor een konijnenhok zijn onderandere betonplex, hardhout, beuk, berk en kastanjehout. Koop en verkoop gratis konijnenhok eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Onze robuuste konijnenhokken zijn gemaakt van 1 gerecycled plastic. Niet alleen maakt dat onze hokken milieuvriendelijk, maar ook duurzaam. Voordelen kunststof konijnenhokken De robuuste vloer van het konijnenhok is makkelijk schoon te maken.


Dit kippenhok bevat een ruimte buitenren, nachthok en een legkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts