vrijdag 10 maart 2017

Betonpoer verstelbaar

Betonpoer verstelbaar

Lees onderstaand onze handige tips voor een betonpoer plaatsen: - Maak een gat met een schep en leg een oude stoeptegel waterpas in de grond op een stevige ondergrond. Het bijbehorende in hoogte verstelbaar plaatje van RVS of verzinkt staal dient u los bij te bestellen! Deze betonvoet heeft een luxe uitstraling en fraai afgeschuinde vellingkantjes (facet). Betonpoer verstelbaar antraciet t. Poer wordt geleverd met verstelbare plaat. Wij verkopen een verstelbare betonpoer met stelplaat.


Betonpoer verstelbaar

Betonnen poeren zijn ideaal voor het stevig verankeren en het stellen van uw veranda of overkapping. Ander voordeel van een betonpoer is dat de houten palen niet in contact staan met de ondergrond. Antracieten betonpoer met facetkant. Compleet met montageplaat en houtdraaibouten.


Mooie antraciet betonpoeren met afgeschuinde. Door het gebruik van een betonpoer kan de levensduur van houten palen aanzienlijk toenemen. Omdat een betonpoer over een strakke, neutrale uitstraling beschikt komt ze overal en in eender welke vorm prima tot haar recht. Uiteraard zijn er nog meer voordelen verbonden aan het gebruik van een betonpoer buiten bovenstaande.


Betonpoer verstelbaar

Door de betonpoer in te graven en de paal er bovenop te plaasten onstaat er een degelijke fundering voor bijvoorbeeld uw veranda of overkapping. Een bijkomend voordeel is dat als de houten paal bovenop de betonpoer staat er geen vocht in de paal kan trekken, wat de levensduur van de houten paal ten goede komt. De hoogte van de betonpoer is cm. Plaats de poer op een ingegraven waterpas liggende funderingstegel, en vul het gat af met cement en laat deze goed uitharden. De poer is daarna klaar voor plaatsing van de paal.


Uw bestelling binnen minuten afgerond. Die luxe uitstraling wordt helemaal versterkt door deze poeren te combineren met gladgeschaafde palen. De leverancier voor al uw bouw- en. Deze betonpoeren zijn geheel glad afgewerkt zonder luchtbellen en is voorzien van schuin afgewerkte hoeken.


De betonpoer wordt in de grond gezet. De paal op de poer kan door middel van schroefdraad op hoogte gesteld worden. Doordat de paal los van de poer staat kan deze geen vocht uit de poer opzuigen. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur. Poer kan ik de grond gesteld worden op een 30×tegel of in beton.


De meest gebruikte poer voor uw overkapping, veranda. Om je veranda of overkapping goed te plaatsen is het aan te bevelen deze degelijk te funderen. Met deze betonpoeren ben je verzekerd dat de. Met het plaatje voor de betonpoer is de paal op hoogte te stellen en te monteren aan de paal. Het plaatje heeft een afmeting van.


Een betonpoer is een onverslijtbare fundering- ondersteuning, bedoelt om de kracht uit een bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Daarnaast kan een betonpoer uitstekend dienst doen als opwaai- of stormanker. Gemakkelijk online te bestellen en altijd thuisbezorgd. Bekijk nu het grootste assortiment prefab beton!


Mdraadeind met bovenplaat 100x100mm en in hoogte verstelbaar van 0mm tot en met 500mm. MPaaldrager met losse bovenplaat 100x100mm en in hoogte verstelbaar van 250mm tot en met 500mm. Question,likes_count:slug:staanders-of. Antreciet betonpoer zonder facet ( verstelbaar ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts