woensdag 29 maart 2017

Trommelsteen antraciet

Trommelsteen antraciet

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze steen heeft een antraciete kleur, maar is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op zoek naar een relatief kleine steen om je bestrating mee te leggen?


Leverbaar in vele schitterende kleurstellingen en diverse diktes. Deze trommelsteen heeft bijvoorbeeld de kleur antraciet , maar er zijn dus meer opties. Met de verschillende maten kun je een prachtig wildverband in je terras leggen. Dus ben je van plan om met sierbestrating aan de slag te gaan?


Onlinebetonstenen is uw leverancier van A-kwaliteit Kijlstra sierbestrating met laagste prijs garantie. Trommelsteen 20x30x5cm antracietonline kopen. Metro trommelsteen 20x30x6cm Antraciet. U haalt met deze getrommelde bestrating een prachtige opritsteen of terrassteen in huis van zeer goede kwaliteit.


Decor trommelsteen antraciet. Wij bieden u een brede keuze een mooie trommelstenen van hoge kwaliteit. Bekijk de vele mogelijkheden en kies de trommelsteen die u het meest aanspreekt.


Uiteraard kunt u gemakkelijk online bestellen. Ook dan kunt u prima bij ons trommelkassei kopen. Wij zijn gespecialiseerd in (sier)bestratingsmaterialen, natuursteen, luxe tuin-meubelen en tuinaanleg. Bezoek eens onze grote showtuin en ervaar het zelf!


Ze kunnen worden gebruikt voor een terras, wandelpad en oprit. Door dit trommelen worden de stenen licht beschadigd en krijgen zo hun rustieke uiterlijk. Antraciet heeft als kenmerk dat deze bij iedere kleur goed staat. Combineer naar hartenlust met planten en bloemen óf combineer met andere sierbestrating.


Door het trommelen worden de strakke betonstenen kunstmatig verouderd. Hierdoor krijgen de stenen een natuurlijke en nostalgische uitstraling met een verwijzing naar natuursteen. De betonklinkers in waalformaat zijn getrommeld. Budget trommelsteen 20x30xantraciet € 1per m² Incl.


De steen is qua formaat langer en smaller dan zijn broertjes en zusjes. Door hun verouderde uitstraling laten ze het gevoel van vervlogen tijden herleven. De machinale nabehandeling van de steen zorgt voor een natuurlijke en nostalgische uitstraling.


De antracietkleurige stenen en dikte van 6cm zijn ideaal te combineren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn dagen per week geopend en bieden uw een compleet assortiment sierbestrating voor een scherpe prijs. Ook verkrijgbaar als waalformaat en dikformaat, deze worden veel halfsteens of in elleboogverband verlegd. De populairste trommelsteen van Kijlstra online het goedkoopst. De trommelkassei van Kijlstra.


Trommelsteen antraciet

Een kunstmatig verouderde steen, met de uitstraling van een natuursteen, voor de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin. Online Tuinwarenhuis is een officiele Kijlstra dealer waardoor wij extra korting kunnen bedingen bij de fabrikant. Deze korting wordt direct verrekend met de prijs, waardoor u een lagere prijs betaalt voor uw betontegels. Goedkoop en snel geleverd.


Wil je strakke tuintegels kopen voor jouw moderne tuin of juist mooie grote tuintegels gebruiken voor je op rit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts