donderdag 16 maart 2017

Potdeksel zwart

Doordat het douglas grover van structuur is dan het het vuren laat het hout zich makkelijker impregneren waardoor de kleur zwarter wordt dan bij zwart geimpregneerd vuren. De tekening van het hout heeft nog wel steeds de vlamstuctuur zoals dat bij douglas hoort te zijn. De douglas potdeksel zijn cirkelgezaagd. Douglas potdekselplanken worden veel toegepast in schuren, kapschuren, overkappingen en potdeksel schuttingen.


Wij verkopen ook de populaire zwarte potdekselplanken zoals douglas potdeksel plank zwart gespoten of potdeksel planken zwart gedompeld. U kunt deze zwarte planken bevestigen met de speciale zwarte potdeksel schroeven.

Onze planken zijn gempregneer dat wil zeggen onder vacumdruk verduurzaamd en teruggedroogd. Na het verduurzamen en drogen worden de planken zwart gespoten of gedompeld. Verder hebben de planken een fijnbezaagd oppervlak. Een fijnbezaagde plank is ruw, niet helemaal maatvast en voorzien van houtvezels aan de oppervlakte.


Qua houtsoorten kunt u kiezen uit onbehandeld lariks douglas, onder hoge keteldruk Geïmpregneerd vuren of grenen en lichtgewicht red cedar. Rechtstreekse import douglas hout = voorraad en fabrieksprijzen douglas houten palen, balken, planken,. Hoekprofiel potdeksel , 3m voorraad vanaf € 1Meer informatie Lekdorpel potdeksel , 3m voorraad vanaf € Meer informatie Bevestigingsschroef 4. Hierbij maakt het niet uit of het materiaal van de planken hardhout, grenen of vuren is.

Deze Torx potdekselschroeven zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze kunnen uitstekend in het hout geschroefd worden zonder voor te boren. Door de gepatenteerde samenstelling is het sponningdeel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Hier treft u alle specifieke informatie van het model Keralit potdeksel 177.


De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos is te monteren. Vandaar de zekerheid van jaar garantie! Zweeds rabat zwart is een populair product vanwege de bijzondere uitstraling. BTW – Direct klaar voor gebruik, nabehandeling niet noodzakelijk – Uitstekende kwaliteit, zoals u die van ons.


Alle delen van het verfsysteem zijn ontwikkeld om samen een goede bescherming van het hout te geven. Zweeds Rabat 175mm werkende breedte, Lengtes 3. Deze planken zijn zwart gedompeld. Zwarte douglas potdeksel rabatdelen worden veel toegepast op schuren als gevelbekleding of als een zwarte potdeksel planken schutting. De zwarte potdeksel rabat delen hebben een mat zwarte kleur wat na verloop van tijd vervaagd en vergrijsd.


Zwarte potdeksel profiel platen meter lang Dit zijn stalen profiel platen met een houtnerf structuur coating erop waardoor het net echte planken lijken. De platen zijn mm dik, dit is dikker als de standaard damwand en golfplaten die we verkopen. Woodies schroeven Blackline RVS 5x(200st) € 251.


Deze zorgt ervoor dat uw boormachine niet slipt tijdens het indraaien van de schroef.

De hoogwaardige zwarte laag is aangebracht door een poedecoat behandeling. Dit zorgt voor een hoge slijtvastheid van de zwarte kop. Selecteer de geschikte specificaties van het artikel. Potdeksel profielplaten mat zwart houtnerf.


Gemakkelijk te verwerken en schitterend in vrijwel elke tuin! Vuren Wellicht de meest bekende houtsoort in Nederlan Vuren wordt namelijk erg veel gebruikt voor allerlei doeleinden. Fijnbezaagd hout is zoals. De plaatdikte van de profielplaten is mm en afgewerkt met 3MU plastisol houtnerf motief in zwart.


Een stalen rabatplaat is een geprofileerde, verzinkte profielplaat afgewerkt met een topcoating met houtnerfstructuur. Het profiel heeft de uitstraling van gepotdekselde houten planken, maar is zeer onderhoudsarm. Bestel direct uit voorraad!


Aan de eerste spuitlaag is impregneermiddel toegevoeg zodat de potdekseldelen extra beschermd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts