woensdag 31 mei 2017

Sokkel tuin

Tuinsokkels van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Van tuinhout tot sierbestrating! Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. HUIS EN TUIN DECORATIE MARIE. WILT U GRAAG HULP BIJ INLADEN VAN DE SOKKEL , DAN GRAAG OP ZATERDAG LANGSKOMEN. Een sokkel uitkiezen voor uw tuinbeeld.


Als u een tuinbeeld of zonnewijzer op een sokkel wilt plaatsen, kunt u in principe de sokkel uitkiezen die u mooi vindt. Het maakt weinig uit wat voor sokkel u uitkiest voor uw tuinbeel het enige waar u op dient te letten, is dat de onderkant van het tuinbeeld niet groter is dan de bovenkant van de sokkel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap. U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. GerichteKeuze werkt dagelijks vol passie aan de mooiste huis- en tuindecoratie en dit leidt tot een gevarieerde collectie. Het brede en uiteenlopende aanbod wordt constant aangevuld om jou keuze te kunnen bieden. Zo staat een bronzen tuinbeeld mooi in een klassieke tuin , terwijl beelden van beton een mooie match vormen met steigerhout.


Een outdoor sokkel , tuinpaal of paallamp is ideaal om een oprit, tuinpad of andere vorm van bestrating te verlichten. Dankzij de vele stijlen, van modern tot klassiek, vormen deze functionele lampen echter ook altijd een mooi stijlaccent voor je gekozen locatie. Het gebruik van sokkels voor beelden is al jaren de norm. Al deze kleine sokkels zijn massief. U kunt een kleine sokkel los bestellen of direct meerdere.


U kunt online een sokkel voor uw tuinbeeld bestellen. Heeft u vragen over een sokkel kopen voor uw beeld? Neemt u dan gerust contact met ons op. Kijk dan op onze site voor een mooie zuil. Ervaar het verschil met NuBuiten!


Mexicaanse tuinhaarden, vuurschalen van cortenstaal en nog veel meer.

Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. Bronzen zonnewijzer op sokkel als eyecatcher in uw tuin. Wilt u een bronzen zonnewijzer op sokkel kopen? Onze zonnewijzers op voet zijn een echte eyecather in uw tuin. Wij hebben divers geschikte sokkels voor zonnewijzers.


De meeste betonnen tuinbeelden zijn in het grijs, maar we kunnen ze ook in wit leveren. Dit dan wel graag even vermelden bij uw bestelling. Deze tuin sokkel staat prachtig in combinatie met een tuinbeel vaas of bloembak!


Maar ook aan beide zijden van je oprit zal deze sokkel prima tot zijn recht komen. Noem het een mini lantaarnpaal of gewoon een staande tuinlamp: je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Sommige tuinsokkels plaats je gemakkelijk met een pin in het zand van je tuin. Dé sokkel voor in huis of tuin kun je bij ons online kopen. Achteraf betalen Webshopkeurmerk.


Scroll door om de details van deze prachtige beelden te bekijken! De sokkel wordt snel en veilig geleverd. Onder “extra informatie” tref je alle details aan van de leuke beelden. Beeldenmarkt biedt u een compleet assortiment aan sokkels en zuilen uit verschillende materialen. Een mooi beeld verdient een mooie sokkel.


Het is nu tijd om over een mooie sokkel na te denken. U doet al uw werk tekort als u een sokkel koopt (of zelf maakt) die niet bij uw beeld past. Jammer, want een mooi beeld is een mooie sokkel waard. Ik kan u daarbij helpen, ik maak sokkels op maat, in staal, RVS (Roest Vast Staal) aluminium en koper.


Hoe groot of klein uw tuin ook is, voor een sokkellampje is altijd plek. Een rij sokkellampen staat bijvoorbeeld prachtig aan de rand van een vijver of langs de oprit. Een enkele sokkellamp staat bijvoorbeeld prachtig in een border en is een goede manier om die border extra te benadrukken.


Zo krijgt uw tuin een luxe uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts