vrijdag 26 mei 2017

Dcm graszaad

Ruim assortiment aan graszaden voor een scherpe prijs. Bestel bij ons direct het juiste graszaad voor uw situatie! De grootste collectie graszaden hier! Graszaden tegen de laagste prijzen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gazonzaad voor herstel en doorzaai van kale plekken of na het verticuteren. Het mengsel bevat snelkiemende graszaden die goed inwortelen in bestaande gazons en zorgen.


DCM Activo Plus extra meststof is een uniek graszaad dat, dankzij de toegevoegde meststof, beter inwortelt. Dit graszaad is bedoeld voor zowel sport- als speelgazons en kan voor het inzaaien en het doorzaaien gebruikt worden. De handige strooidoos maakt het verdelen van het graszaak gemakkelijk.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. DCM Riparo Plus is het beste graszaad voor een snel herstel van het gazon. Het is samengesteld uit grassoorten die erg vlug kiemen en snel een dichte zode vormen. Er is graszaad voor een compleet nieuw grasveld of graszaad speciaal voor kale plekken.


Verwijder eerst onkruid en mos op het in te zaaien stuk. Maai het gazon en verwijder mos met een verticuteermachine voor je het graszaad uitstrooit. Hark het graszaad na het strooien voorzichtig in op kale.


Dcm graszaad

DCM Riparo plus is speciaal ontwikkeld voor herstelwerkzaamheden en doorzaaien op gazons. Bij het graszaad zit een meststof toegevoegd voor een sneller herstel en een betere beworteling. Dit mengsel kiemt vlot waardoor je grasmat er weer als nieuw zal uitzien. Ziet uw grasmat er, ondanks de zachte winter, schraal en vergeeld uit? Met DCM Gazonstart helpt u haar er snel weer bovenop en geniet u binnen een tweetal weken opnieuw van een frisgroen gazon.


Door zijn specifieke samenstelling met veel stikstof heeft DCM Gazonstart een directe werking, zelfs in het voorjaar bij minder goed weer. Dcm heeft een ruime keuze aan graszaad gaande van herstelgraszaad ( DCM Riparo) tot schaduw graszaad ( DCM Ombra). Maar ook de klassieke graszaden zoals speelgras en sportgras zijn hier te koop.


Dcm graszaad

Nieuw in het assortiment is het weidegras ( DCM Praterio) en het Engelse siergazon ( DCM Grazio), beide graszaadmengsels zijn van excellente kwaliteit! Het kiezen van het gewenst graszaad begint hier. Sinds kort kan je bij ons ook schaduwgras, weidegras en paardengraszaad online kopen en snel aan huis laten leveren.


Kies het juiste graszaad voor jouw tuin of weide! Gazonzaad gemengd met een een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Het graszaadmengsel zorgt voor weinig onderhoud en minder maaibeurten. Voor de aanleg en het herstel van gazons op schaduwrijke en droge gronden.


De meststof zorgt voor een beter herstel onder bomen en struiken en voor een betere beworteling. DCM is een leverancier van hoogwaardige meststoffen. DCM voert een pro-actief beleid op het vlak van ecologie en maatschappij. Het principe dat organische meststoffen, bodemverbeteraars en andere substraten, van het grootste belang zijn voor een duurzaam natuurbeheer staat altijd voorop.


Een prachtig groen gazon, dat is genieten! Je tuin wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. De kinderen kunnen er zich uitleven, de perfecte plek om te relaxen.


Dcm graszaad

Wij hebben het beste graszaad voor het mooiste gazon! Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Van het merk DCM , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Zaden.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts