maandag 22 mei 2017

Werken bij groenrijk

Wij hebben een leuke Baan voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. StepStone biedt de beste vacatures van topwerkgevers. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Doelmatig herstel op basis van eigen unieke methode. Geschikt voor hoger opgeleiden.

Voorkom ziekteverzuim door realistische Stresspreventie. Bijzonder geschikt voor managers. Wij zijn vakmensen in groen en hebben de drang om onze kennis, passie en ervaring over de dragen. Aan elkaar en aan de klant. Groenrijk de Heikant is regelmatig op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen voor verschillende afdelingen.


Bekijk hieronder eventuele vacatures of stuur een open sollicitatie! Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer!

Wij zijn per direct op zoek naar leuke enthousiaste hulpkrachten die bij ons in de weekenden en vakanties willen werken ! Reviews van GroenRijk medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkdruk, het management, doorgroeimogelijkheden en meer bij. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij GroenRijk. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Kom naar GroenRijk Middelburg voor een compleet assortiment bloemen en planten, elho potten, hillhout schuttingen, dierbenodigdheden en verse bloemen! Nu Werk in duizenden jobaanbiedingen vinden. Werken bij GroenRijk Tilburg. Zo zijn er regelmatig vacatures bij GroenRijk Tilburg voor medewerkers in de lunchroom, aan de kassa, of bij een afdeling in het tuincentrum.


Ook kun je stage lopen bij GroenRijk Tilburg op verschillende afdelingen. Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht? Kom dan langs in het groenste tuincentrum van de regio: GroenRijk Nieuwegein - Baars.


Wil jij werken bij GroenRijk ? GroenRijk Zevenaar is specialist in bloemen, planten, graszoden, dierbenodigdheden en vijverartikelen. Kom langs of kijk in onze webshop. Wilt u werken in een groene, natuurlijke omgeving waar ieder seizoen iets anders te doen is?


Dan kunt u bij één van de vele tuincentra terecht!

Afhankelijk van de omvang van het tuincentrum zijn er vele vacatures die interessant kunnen zijn voor u. Vind je op dit moment geen passende vacature en wil je graag bij ons bedrijf werken ? Vul dan het online sollicitatieformulier volledig in en zend dat aan ons terug. Wanneer wij een beroep op jou willen doen, nemen wij binnen twee weken contact met je op. Laat je verrassen door het ruime assortiment van GroenRijk Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts