woensdag 10 mei 2017

Leenbakker bartafel

Een grote keus in barstoelen en bartafels van professionele horeca-kwaliteit. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Zoek naar hoge eettafel op de nieuwe KensaQ.


Ontdek ons unieke assortiment bartafels. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Het is een fijne plaats om aan te ontbijten of een drankje met je gasten te drinken tijdens het koken.


Zelfs je kinderen kunnen hier met een gerust hart wat tekenen of knutselen terwijl je een oogje in het zeil houdt. Deze moderne bartafel biedt veel ruimte en heeft diverse open vakken onder het. Eikenhout is robuust en rustiek van karakter. Zelfs uw kinderen kunnen hier met een gerust hart wat tekenen of knutselen terwijl u een oogje in het zeil houdt.


Leenbakker bartafel

Deze strakke bartafel heeft een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp en vormt een praktische en decoratieve aanvulling op elk huis, restaurant en elke bar. Hij kan ook worden gebruikt als wand- of consoletafel. Deze tafel heeft een MDF tafelblad met houtfineer massief houten poten voor stevigheid. De bartafel heeft een prachtige afwerking gekrege. Het hergebruikte hout is afkomstig van balken, vloeren en steunbalken van oude gebouwen die zijn gesloopt en kan.


De vierpoot is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal en zorgt voor een industrieel karakter onder dit optisch dunne blad. Met een bartafel tafel je op hoog niveau. Deze bartafel is ook verkrijgbaar in een toffe betonlook.


Het is al snel gezellig als je aan een hoge bartafel staat of zit. In de keuken heb je meteen extra werkoppervlak als je ‘m naast het aanrecht schuift. Zet een paar barkrukken erbij en je gezin of je gasten kunnen je gezelschap houden terwijl je kookt. Een bartafel kan voor verschillende doelen worden gebruikt.


In combinatie met barstoelen of barkrukken vormt het een echte eyecatcher in jouw interieur. Sommige mensen gebruiken dit type bartafel als alternatief voor de bekende tafel in de keuken en creëren op deze manier een losse sfeer in hun eetkamer of keuken. Dineren of borrelen aan een bartafel met krukken is erg gezellig en kan makkelijk in jouw eigen huis. Heb je niet heel veel ruimte in huis voor een grote eettafel, dan kan een bartafel met barstoelen uitkomst bieden. Daarnaast is een barmeubel of statafel reuze handig met feestjes of als je vrienden komen borrelen.


Leenbakker bartafel

Bij Eijerkamp vindt u een ruime collectie tafels van diverse merken in verschillende stijlen, zoals XOOON en bert plantagie. Te combineren met de barkrukken uit onze collectie. Kom voor advies naar de winkels in Zutphen of Veenendaal of bestel uw nieuwe bartafel eenvoudig online.


Of zet een extra eethoek in je huis met een bartafel en een paar barkrukken. Dat praat meteen lekker op niveau tijdens het diner. Onze barkrukken passen praktisch bij iedere bar, sommigen zijn zelfs in hoogte verstelbaar voor optimaal zitcomfort. Voor extra gezelligheid tijdens het koken gebruik je een bartafel als kookeiland.


Statafel of bartafel 160x80cm Statafel is uitgevoerd in melamine, dikte 38mm. In de kleuren Antraciet eiken, Kaneel noten, Robson eiken en geheel wit. Afmeting: 1x 80cm (110cm hoog). Kunststof stootranden, dikte 2mm. Hoogte van de statafel : 110cm.


De set bestaat uit bartafel en barkrukken. Bij een gezellige bartafel horen natuurlijk ook barkrukken! Het is belangrijk dat de hoogte van de kruk matcht met de hoogte van de tafel. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook gewoon lekker zitten! Onze barkrukken met armleuning blinken uit in zitcomfort en zijn geschikt om de hele avond aan te tafelen!


Leenbakker bartafel

Bartafels koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts