vrijdag 5 mei 2017

Boekenplank steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Praktische boekenplanken - OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

Dat je met steigerhout ook uitstekend in de keuken terecht kunt bewijzen deze foto’s. Robuuste, steigerhout planken als dragers geven de verder strakke keuken een warme uitstraling. En kijken we even verder dan zie je dat deze stevige side table Dirk Jan een fijn opberg- en werkmeubel is. Heb je zelf een leuk idee?


Vakkenkast van steigerhout vaks H183xB165xD39cm. Omschrijving Deze vakkenkast is gemaakt van steigerhout. U kunt de vakkenkast in diverse afmetingen bij ons laten maken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De wandplank wordt geleverd met echt leder riemen in een kleur naar keuze (donkerbruin, cognac, wit of zwart). Op de foto is de donker bruine leren riem afgebeeld met een oude geschuurde steigerhout plank. Deze afbeelding van ruw steigerhout kun je gebruiken als naadloze achtergrond. Wandmeubel met planken van steigerhout.


Rekken voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ze nemen namelijk veel minder ruimte in dan bijvoorbeeld een grote houten boekenplank. Als je daarom ruimte wilt besparen, is een zwevende of onzichtbare boekenplank misschien wel wat voor jou. Als jij je eigen houten boekenplank wilt maken, heb je vaak aan een goede bouwtekening en hoogwaardig hout genoeg.


Een eigen boekplank maken. De diepte van de boekenplanken is ongeveer cm. De gekozen breedte is incl. Wilt u een maat daar net tussen in?

U bestelt dan de eerstvolgende maat in de lijst. Ga dan zelf aan de slag met het steigerhout van KARWEI! Nu je het heft in eigen handen hebt genomen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creatieve geest helemaal los en maak je eigen unieke meubels van steigerplanken.


Wij verkopen een steigerhouten boekenplank met leren riemen. Dit stoere product is in een uitgebreid aantal uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Boekenplanken koop je eenvoudig online bij bol.


Kies voor een wandplank met leren riem in een kleur die perfect bij je past. Op deze robuuste plankdragers kan je de mooiste woonaccessoires. Het is zelfs zo dat deze tafel een stukje kan zakken waardoor er een stapelbed ontstaat!


Samen met de opberglades en boekenplank krijgt u een heel erg compleet geheel. Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod. Leren plankendragers kun je combineren met verschillende soorten hout. Wij leveren ze bijvoorbeeld met steigerhout. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met ander soort hout.


Daarnaast kun je je eigen design maken door planken te schilderen. Stijl je werkkamer als een bibliotheek door al je boeken op boekenplanken te stallen. Je hebt zo je lievelingsboeken zo altijd bij de hand. Met stevige boekensteunen blijft het studiemateriaal goed op zijn plaats staan.


Jouw saaie studieboeken worden een echte decoratieve blikvanger op een fraai vormgegeven boekenplank. Nieuw steigerhout is onbehandeld vuren hout, dit is de oorspronkelijke houtsoort. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts