maandag 8 mei 2017

Kindveilige vijver

De grootste collectie vijverbakken hier! Vijverbakken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bestel direct online op Beslist.

Om deze gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te beperken zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor een kindveilige vijver. Echt kindveilig kun je een vijver nooit maken. Maar er zijn wel een aantal tips die bijdragen aan het kindvriendelijk en veiliger maken van de vijver : Zorg ervoor dat de vijver goed zichtbaar is. Het is prachtig om een vijver in uw tuin te hebben waar u van kunt genieten. Maar wat nu als uw kinderen of kleinkinderen ook in de tuin zijn met u samen.


Het is vanzelfsprekend dat er goed op de kinderen wordt gelet maar wat nu als u even niet kijkt of bezig bent met iets anders. Er zijn een aantal redenen waarom we onze vijver afdekken. De meest voorkomende situaties zijn: Het voorkomen van vallend blad in de vijver.

Het eenvoudig verwijderen van afgevallen blad uit de vijver. Vissen beschermen tegen reigers. De vijver isoleren voor warmer water. Kindveiliger maken van vijver en tuin. VIJVER SOS van het merk Garden specialities EUR 5Dit is een toestelletje op batterijen met een plonsalarm, dat in de vijver drijft.


Wanneer een kind in de vijver zou vallen, raken de golven de sensor en gaat het alarm af. Persoonlijk zou ik aan de linker zijde van het terras naar het bruggetje toe en van brug naar tuin ook buxus planten. Vervaardiging van kunstzinnige stalen vijverroosters ter voorkoming van het verdrinken van jonge kinderen en huisdieren in vijvers.


Leg je vijver niet te dicht bij buitenspeelgoed (schommels, zandbakken, trampolines, enzovoort). Zorg dat je zoveel mogelijk zicht hebt op de vijver. Maak je vijver niet te diep.


Een kind dat in de vijver valt en snel houvast voelt onder zijn voeten, zal minder snel in paniek raken. Laat je vijver niet helemaal volgroeien met kroos. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kindveilige sluiting. Info over kindveilige sluiting.


Een vijver veilig te maken voor kinderen kan op veel manieren.

Op maat gemaakte vijverroosters, van duurzame en hoge kwaliteit onderhoudsvrije materialen. BXO kunstzinnig ijzerwerk is dè leverancier van stijlvolle, kindveilige vijverroosters in Nederland en België, en makers van functioneel ijzerwerk voor huis en tuin! Voor onze vijver , ben ik op zoek naar een vijverafdekking welke geschikt is voor het dragen van kleine kinderen. Wie kan mij hieraan helpen en een prijs opgeven? Graag zou ik willen weten wat de prijs is voor een rooster wat exact binnen de vijverrand past.


Voorbeeld van een gelijk aardig rooster is. BSV Metaal maakt je stalen vijverroosters op maat zodat deze passen op elke vijvervorm. Kinderveiligheid rondom de vijver is belangrijk want er kunnen altijd gevaarlijke situaties ontstaan voor spelende kinderen die vrij toegang hebben tot de vijver.


Span een net over de (ondiepe!) vijver. En leg er een perkje omheen aan waarvan je je kinderen verbied om daar op te lopen. Zo kunnen ze op een veilige afstand visjes kijken. Dan zullen ze minder geneigd zijn naar de vijver te lopen om te kijken of ze ook vissen zien.


Rondom de vijver Je kunt het gevaar helemaal buitensluiten door de vijver te dempen. Het roldek moet het gewicht van een kind kunnen dragen. Een gewoon zeil is onvoldoende en kan zelfs gevaarlijk zijn als het kind eronder komt. Bij een vijver kan je overwegen om net onder het watervlak een stevig metalen netwerk te spannen dat het gewicht van een kind kan dragen. Deze roosters zijn absoluut 1 kindveilig en voorkomen ook dat honden of katten in de vijver vallen.


Ook tegen reigers of andere gevleugelde viseters zijn ze zeer effectief! Afhankelijk van het formaat van uw vijver worden de roosters in handzame delen vervaardigd waarbij het patroon in het ene deel netjes aansluit op het volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts