woensdag 17 mei 2017

Y stuk afvoer

Bekijk alle aanbieders en de laagste prijs op Kiesproduct. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Zo maak je van afvoeren één afvoer.


Het y - stuk is geschikt voor een mm afvoerbuis en is onder meer te gebruiken voor wasmachines, warmtepompdrogers, condensdrogers en vaatwassers. Echter, in mijn geval, is het ene stuk te kort, zelfs met verlengstuk, om veilig de afvoer van de condensdroger in te voeren.

Een extra stuk buis dient aangeschaft te worden om een zekere afvoer te. Mocht u niet de maat vinden die u zoekt, laat het ons weten. De afvoerbuis is gemakkelijk te verwerken in een muur of onder de grond en daardoor geschikt voor elke soort afvoer. Of het nu voor binnen of buiten is.


Denk er wel om dat je de juiste soort afvoerbuis gebruikt. De dunwandige buizen zijn natuurlijk een stuk dunner dan de dikwandige. Dit kunststof Y - stuk is bedoeld om twee slangen aan een (wasmachine)kraan aan te sluiten.


Hierdoor hoef je geen extra kraan in de ruimte te plaatsen.

Dubbele afvoerpijp voor was-, afwasautomaat of condensdroger Sluit huishoudelijke apparaten aan op de afvoerleiding. Verbind twee lengtes pijp met een mof, bocht, T- of Y - stuk. Houd er rekening mee dat de pijp daar nog 2cm in valt. Voor 20:bestel morgen in huis Ophalen in de winkel Welkom! Handig als je huishoudelijke apparaten op één afvoerleiding wenst aan te sluiten.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Dit Y stukje heb je nodig om condens van een droogkast te laten afvoeren langs dezelfde afloop als de wasmachine. De prijs is echter ongeveer maal zo hoog als wanneer je het stuk afzonderlijk in de doe het zelf zaak koopt. Op dit y - stuk kunnen afvoerslagen worden aangesloten, waardoor je zowel wasmachine als droger op één afvoer aan kunt sluiten.


PVC hulpstukken en buizen. Bestel nu bij onze webshops! Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen. Je wilt de afvoer van de wc aansluiten op het riool.


Maar hoe pak je deze klus aan? Karwei heeft een stappenplan waarin staat beschreven hoe je een pvc-buis, een Y - stuk of een T- stuk aansluiting maakt op een hoofdafvoer van gresbuizen of pvc. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Nadeel is wel dat de afvoerslangen van de machines elkaar in de weg kunnen zitten op het punt van samenkomst van het y - stuk waardoor je niet goed of ver kunt doorduwen.

Even goed op letten en eventueel vastzetten. Edit: let even op dat je y - stuk uiteindes groot genoeg zijn voor de afvoer van de wasmachine. Klik op de productregel voor meer informatie, of bestel gelijk.


Eenvoudig apparaten aansluiten op afvoer. Dit Y - stuk is geraakt bij het zagen, dus er moet een nieuwe op. Zie de afbeelding voor de situatie: blauw was het putje, rood was het Y - stuk , de buis rechts komt van boven en de afvoer gaat naar de onderkant van de foto.


Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen! Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts