donderdag 18 mei 2017

Feber waterglijbaan

Kies uit producten vanaf € 695. Feber waterglijbaan prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Je kinderen vergeten de tijd en spelen heerlijk door met speelgoed uit het uitgebreide aanbod.


Dit merk weet namelijk speelgoed te maken dat uniek en bijzonder is. Een waterglijbaan , dat wil toch ieder kind!

Door de tuinslang op de glijbaan aan te sluiten, glijdt iedereen nog sneller het zwembad in. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een zacht kussen. Deze waterglijbaan is vervaardigd van kunststof en is dubbelwandig uitgevoer zodat hij uw kinderen jarenlang speelplezier zal bezorgen. Dankzij de stabiele constructie kunnen uw kinderen veilig glijden. Hij is geschikt voor kinderen vanaf jaar.


Deze enorme glijbaan is zeer stevig en voorzien van een stalen buisframe als basis. Deze glijbaan is uitermate stevig en veilig. Eenvoudig te monteren zonder gereedschap.

Heldere kleuren en bestand tegen zonlicht. De glijbaan is voorzien van een aansluiting voor de waterslang. Is het lekker warm buiten? Sluit dan zeker de tuinslang aan! Voorzien van een wateraansluiting en met een zeer stabiele constructie.


Het geheel is dubbelwandig uitgevoerd voor jarenlang speelplezier. De goedkoopste Waterglijbanen bestel je op beslist. Deze grote glijbaan is maar liefst 2centimeter lang en 1centimeter hoog.


Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Dit maal geen opblaasbare glijbaan maar een kunststof glijbaan. Inklapbare glijbaan uit dubbelwandig materiaal met trap uit één stuk, dus zeer stevig. In de winter kun je de glijbaan eenvoudig inklappen en opbergen in de schuur. Er zijn heel leuke glijbanen te koop voor in de tuin.


Van merken als Smoby, Little Tikes en Feber. Als losse kunststof glijbaan of als onderdeel van een speelhuisje. Little tikes glijbaan of waterglijbanen online uitkiezen.


Bekijk ook de mooiste waterglijbanen.

Glijbaan gratis thuisbezord Snel lekker buitenspelen! Om de glijbaan nog spannender te maken, kan aan de onderkant een tuinslang worden aangesloten. Meld je aan en blijf altijd als eerste op de hoogte van de beste acties en nieuws in je mailbox. Dit komt omdat de glijbaan gemaakt is van hoogwaardig kunststof.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor glijbanen aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts