vrijdag 2 juni 2017

Artstone claire

Kies uit producten vanaf € 100. Artstone Claire prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk De Gehele Collectie! Welkom bij de Clair ICT winkel.


Het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. Onze serie Claire is ongelooflijk divers. Dit is waar de term ‘Easy gardening’ kracht krijgt. We hebben ook duo potjes en een triopot gemaakt, ideaal om bijvoorbeeld kruiden in te kweken, zeker met de speciale kweekdeksel.


The round flowerpot is made of lightweight plastic, so that it is easy to move. This means you can position it anywhere, either indoors or outdoors. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De bloembakken zijn gemaakt van gerecycled kunststof en natuurlijk steenpoeder. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken, zoals de ronde vormen van de serie Claire , of de vierkante vormen van de serie Ella. Daarnaast is hij vervaardigd uit lichtgewicht kunststof. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt?


Das runde Pflanzgefäß besteht aus leichtem Kunststoff und ist daher mühelos zu transportieren. So kann man es überall – sowohl drinnen als auch draußen – aufstellen. Elke pot is voorzien van een drainagesysteem.


De zwarte ronde bloempot is vervaardigd uit lichtgewicht kunststof, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Het steen laat de potten stevig aanvoelen, en het kunststof zorgt voor het lichte gewicht van de pot. De potten zijn dus gemakkelijk te verplaatsen en zijn haast ongevoelig voor beschadegingen.


Zo wordt het verzorgen van planten wel heel eenvoudig! Unser wundervoller Planet liegt uns sehr am Herzen. So tragen wir zu saubereren Ozeanen und einer gesünderen Umwelt bei, damit auch nachfolgende Generationen noch einen gesunden, grünen Planeten.


Hoewel de plantenbak groot is, is deze toch zeer licht. Net als de andere plantenbakken uit de serie Claire valt dit zeer lichte exemplaar op door het unieke steeneffect dat elke plantenbak net weer anders maakt. Geef zo uw woonkamer, wintertuin of gang een creatieve look. U kunt de plantenbak ook heel goed gebruiken in uw kantoor.


Afbeeldingen Illustration1) dienen ter illustratie.

Maar u kunt de lichtgewicht bloempot natuurlijk ook binnenshuis gebruiken! Deze uitvoering maakt onderdeel uit van een serie van felle kleuren allen uiteraard met de kenmerkende marmeren look. Wij zijn heel zuinig op onze planeet, we hebben er maar één. Zo dragen we bij aan een schone oceaan en een gezonder milieu.


Zodat de toekomstige generaties ook kunnen genieten van een gezonde, groene aarde. Naast het artikel ARTSTONE Vaas Claire grijs DHbieden wij nog meer soortgelijke artikelen. De bloempot heeft een ronde vorm en is uitgevoerd in de kleur grijs. De pot is gemaakt van lichtgewicht kunststof. Wij plaatsen functionele cookies, om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren en analytische cookies om het gebruik van de website te meten.


Hierdoor is hij eenvoudig te verplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts