donderdag 29 juni 2017

Tuinhout palen 9x9

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot Assortiment voor diverse toepassingen. Houten palen nergens Goedkoper! Bezorging in heel Nederland.


De grootste collectie tuinhout vind je hier!

Tuinhout tegen de laagste prijzen. Voor duurzame tuinpalen kies je voor hardhout of geïmpregneerde palen. Ook heeft GAMMA enkele voorbehandelde palen voor de tuin beschikbaar. Denk hierbij aan de steunpaal Nero die gemaakt is van zwart geschilderd naaldhout of onze grijs geschilderde grenen palen. Wil je online tuinpalen kopen, bestel dan ook direct je bevestigingsmateriaal.


Neem gerust je tijd om precies de goede tuinpalen, paalvoeten of paalhouders uit te zoeken. Zie je op onze website exact de goede palen , die je wilt gebruiken voor jouw project?

Dan kun je deze ook heel gemakkelijk online kopen. Wij zorgen dan dat deze zware en onhandig te vervoeren palen netjes bij je worden thuisbezorgd. Tuinpalen zijn een onmisbaar object voor vrijwel elke tuin. Niet alleen zijn deze palen toe te passen voor lage hekjes.


Ook worden ze veel gebruikt voor het monteren van een schutting. Tussen de schuttingen in dient namelijk een paal te worden geplaatst. HORNBACH biedt een groot assortiment tuinpalen aan.


Neem contact met ons op, wellicht hebben we het wel op voorraad maar staat het nog niet op de site. Paal 9x9cm geschaafd gempregneerd is in veel lengtes beschikbaar. Binnen ons assortiment hout voor tuinpalen, afrasteringen en omheiningen zijn vrijwel alle maten, vormen en soorten vertegenwoordigd.


Een type tuinhout dat zijn populariteit nimmer verliest is echter geïmpregneerd grenenhout. In de lijst met bestverkochte soorten tuinhout staan uiteenlopende tuinpalen en -balken van grenen. De vierkante, geïmpregneerde palen zijn 4-zijdig glad geschaafd en hebben ronde hoekjes.


Hardlopers zijn de meter variant voor aan de muur of op paalhouder en de 2en meter lengtes voor in de grond. Hardhouten palen zijn zeer duurzaam en daardoor erg geschikt voor de ondersteuning van een schutting of tuinscherm van tuinhout.

U hoeft niet bang te zijn dat er een rottingsproces optreedt. Dat is een prettig idee in een land als Nederland waar de grond langdurig nat kan zijn. Deze geschaafde tuinpaal is extra zwaar uitgevoerd door de kopmaat van ca. Hierdoor is deze paal ook geschikt voor zwaardere constructieve klussen in de tuin zoals het maken van een terrasoverkapping.


Wij hebben zowel bezaagde lariks douglas palen voor een aantrekkelijke prijs te koop als luxe glad geschaafde vierkante palen. Gebruik de trendy lariks douglas palen voor het maken van uw terrasoverkapping, schutting of tuinmeubels. Palen van hardhout zijn heel duurzaam en geschikt voor veel verschillende doeleinden. Een schutting plaatsen met hardhouten palen zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat. Maar ook voor het maken van bijvoorbeeld beschoeiing of een grondkering zijn hardhouten palen een goede keuze.


De keuze voor duurzaamheid maken we steeds meer en om goede redenen. Waarom zouden die beweegredenen dan niet worden toegepast op de tuin. Met ons aanbod voor Douglas palen 9xheeft u de beschikking over een palen gemaakt van een houtsoort die niet alleen duurzaam zijn, maar breed toepasbaar.


In onze nieuwe showroom staan kapschuren , tuinhuisjes, overkappingen en tuinschermen , maar ook onze hardhout palen worden samen met onze andere tuinpalen en ander tuinhout gepresenteerd. Tevens kunnen palen van azobé geschaafd geleverd worden of voorzien worden van een v-groef. Hubo biedt je de keuze uit palen van verschillende houtsoorten, zoals hardhout en kastanjehout. Ronde of hoekige schuttingpalen Het aanbod tuinpalen van Hubo is zeer breed en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor vierzijdig geschaafde naaldhouten palen met ronde hoekjes en een stijlvolle diamantkop.


Vanwege de duurzaamheid van dit hout zijn de Azobé palen onze meest verkochte tuinpalen. Douglas palen Douglas palen zijn uitermate geschikt voor het vervaardigen van een schutting, overkapping, pergola of hek. Daarnaast verkopen wij ook betonnen palen voor beton schuttingen.


Afhankelijk van uw doel kunt u kiezen uit vierkante tuinpalen met of zonder sleuf voor gebruik in een schutting of ronde palen , veel gebruikt voor hekwerken en afschermingen. Gaat u voor een maximale levensduur? Met tuinhout van Hillhout kun je je ontwerp of tuinidee op maat realiseren.


Kies dan voor de Azobé hardhouten palen. De grote variatie aan tuintimmerhout (balken, palen , planken), leveren wij in standaard maten maar natuurlijk kun je het tuinhout naar wens op maat aanpassen en bewerken. Het tuinhout van vurenhout, grenenhout en douglashout is KOMO-verduurzaamd om de levensduur te.


Je hoeft het tuinhout alleen nog maar te plaatsen in je tuin. Dus ga je tuinhout kopen en heb je geen zin of tijd om te lakken, ga dan voor geïmpregneerd tuinhout. Om zelf een schutting of pergola in elkaar te klussen, zijn tuinhout balken en tuinhout palen een goede basis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts