woensdag 21 juni 2017

Les armengauds

Een rustige camping of een luxe gite (vakantiewoning) in zuid Frankrijk. Geweldige camping met mooie en grote staanplaatsen. Only adults is een prima concept.


Gasten bij Les Armengauds zijn gelijkgezinden en rustig. Sanitair wordt goed schoongemaakt en alle gasten voelen zich daadwerkelijk verantwoordelijk om het schoon te houden.

Schitterend zwembad waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht en de rust. Camping Les Armengauds in Labecede Lauragais, Aude, Frankrijk. Labécède is een pittoresk dorpje.


Het landgoed ligt aan het einde van een landweg waar het uitzicht zich uitstrekt over graan- en zonnebloemvelden aan de ene kant, en over de beboste voet van de Montagne Noire aan de andere. Onze camping heeft plaatsen en biedt enorm veel ruimte en mooie vergezichten. De plaatsen zijn minimaal 100m2.


De camping beschikt over een bar en slechtweerruimte waar tevens vier maal per week maaltijden worden geserveerd.

Het moderne sanitair is schoon. Iets verder weg liggen de Middellandse Zee op ongeveer uur rijden, de Pyreneeën op uur rijde, carcassonne op minuten rijden (vliegveld) en Toulouse, de rose stad en het vliegveld Blagnac liggen op minuten rijden vanaf Les Armengauds. Deze bouwvak zijn we bij Les Armengauds geweest. We zaten in de 2-persoons gite.


In de gite was alles aanwezig. Een keukenblokje, een ruime badkamer, tafel met stoelen (zowel binnen als buiten) en binnen een bank. Ook vanuit het zwembad is het uitzicht erg mooi. Op de camping zijn plaatsen van minimaal 100m2. Bent u van plan om te gaan kamperen op Camping Petit Domaine De Vacances Armengauds ? Natuurlijk wilt u daar dan goed geinformeerd naar toe.


Petit Domaine de vacances Les Armengauds in de Aude is een echte charme camping in Zuid-Frankrijk, tussen Toulouse, Carcassonne, de Middellandse Zee en de Pyreneeën. Relax in this wonderful location. Er zijn gites te huur, er is een ruime kleinschalige camping met plekken. Stage du Yoga et Ayurveda pour vos vacances au Sud de la France.


Rechargez vos batteries et faites le plein d’énergie dans le domaine Les Armengauds. Iedereen vanaf jaar die houdt van rust, ruimte, het Franse plattelan de Bourgondische levensstijl, fietsen, wandelen, genieten van zelfaangelegde tuinen en lekker luieren bij het zwemba is op Les Armengauds van harte welkom.

Les Armengauds ligt aan het einde van een landweg met adembenemend uitzicht over graanakkers, zonnebloemvelden en de bosrijke voet van de Montagne Noir. Tussen Toulouse, Carcassonne, de Middellandse Zee en de Pyreneeën ligt petit domaine de vacances Les Armengauds , een rustig gelegen vakantieparadijs voor volwassenen met veel ruimte en prachtig uitzicht. We zijn al meerdere malen teruggekeerd op Les Armengauds. Voor de rust, de sfeer, het lekkere eten en de vriendelijkheid.


Ook het kindvrije aspect spreekt ons zeer aan. Deze accommodatie is uitsluitend voor volwassenen en ligt in Vaudreuille. De accommodatie heeft een zithoek en een eethoek Er is ook een keuken met een magnetron, een koelkast en een fornuis.


Les Armengauds is een mooie uitvalsbasis om de mooie omgeving, rustieke dorpjes en prachtige steden te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts