vrijdag 2 juni 2017

Oplader gardena buxusschaar

Oplader gardena buxusschaar

Kies uit producten vanaf € 395. Klanten beoordelen ons met een 9. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Door het ergonomische ontwerp is de accuschaar comfortabel tijdens gebruik. De handgrip kan afgesteld worden om perfect in je hand te liggen. De schaar werkt prettig en krachtig door de hoogwaardige, onderhoudsarme, oplaadbare Lithium-Ion accu.


Oplader gardena buxusschaar

Voor 23:00u bestel morgen in huis! GARDENA Classic Accu gras -en buxusschaar Blauw - 5Ah accu. De GARDENA accu-heggenschaar ComfortCut is ideaal voor het snoerloos en comfortabel snoeien van jonge heggen en struiken.


De accu heggenschaar is zeer licht en gemakkelijk in gebruik en werkt prettig dankzij de snijlengte van cm. U kunt met deze schaar takken met een diameter tot mm snoeien. Dit kunt u met deze buxusschaar op een zeer comfortabele manier doen.


De reden hiervoor is zijn lichte gewicht van 6gram! De handvatten zijn ergonomisch ontwikkeld voor een fijne handeling. Haal vandaag nog die buxusscharen in huis. De messen zijn bewerkt met een anti-kleef coating, waardoor je ze niet telkens hoeft schoon te maken. Het gewas blijft simpelweg niet plakken.


Deze ComfortCut zegt eigenlijk al waar de buxusschaar het beste in is: comfortabel snoeien van je buxushaag. Het buxusmes van deze accu-schaar is centimeter breed en centimeter lang. Dit mes is precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating. Een perfecte afwerking is gegarandeerd.


Gardena Buxusscharen koop je bij Wolfswinkel. Een hand buxusschaar biedt volledige controle over het snoeien. Dit maakt hem perfect bij weinig snoei-ervaring. Het assortiment van fonQ omvat buxusscharen van vele topmerken.


De schaar is voorzien van een oplaadbare Lithium-Ion accu, waardoor je alle bewegingsvrijheid behoud. Deze accu kan op ieder gewenst moment worden opgeladen doordat hij geen last heeft van het geheugeneffect. Dit formaat maakt hem niet alleen geschikt voor het bijknippen van graskanten of een buxusheg, maar ook voor het vormsnoeien van buxus. Inclusief oplader en mesbeschermer.


Specialistisch advies nodig? Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Hierdoor kunt nauwkeurigheid. Hij is ideaal voor de vormgeving en het knippen en snoeien van heggen, struiken en heesters.


De comfort-handgreep kan worden gedraaid en aangepast aan een natuurlijke houding van je hand zodat je tijdens het werken minimaal belast zult zijn. Buxusschaar bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Koop hem nu voor €12deze gardena accu gras- en buxusschaarset comfortcut bestaat uit een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts