vrijdag 2 juni 2017

Leenbakker whiteboard

Voor de beste prijs - Vele maten en merken beschikbaar. Enkel voor zakelijke klanten. Alle magnetische en niet-magnetische whiteboards vindt u online bij Viking! Direct uit voorraad geleverd.


Schrijf je lijst met boodschappen voortaan op dit whiteboard en vergeet nooit meer iets.

Het bord is gemaakt van metaal en heeft een witte rand. Schrijf uw lijst met boodschappen voortaan op dit whiteboard en vergeet nooit meer iets. Dit handzame whiteboard is aan de ene kant blanco en aan de andere kant geruit. Zo kunt u zowel op het whiteboardje schrijven als tekenen of grafieken weergeven. Een whiteboard stift is meegelever deze klikt u eenvoudig op de rand.


Wil je er iets aan ophangen, kies dan voor een magnetisch whiteboard. Zoek je iets om goede planningen te maken, dan zijn planboards erg handig.

Vind je een wit whiteboard niet mooi, dan is een glassboar verkrijgbaar in verschillende kleuren, wellicht iets voor jou. Neem er handige magneten of een goede starterskit bij. Kwalitatief hoogwaardig enkel vlaks whiteboard voor wandmontage. Het gelakt stalen schrijfoppervlak is door ons geselecteerd en langdurig getest. Dit geeft u garantie op een lange levensduur van het whiteboard.


Ook om de planning te noteren die voor iedereen zichtbaar is, kan u een whiteboard gebruiken. Ruime keuze uit verschillende formaten. Whiteboard Classic Series 30xcm.


U hoeft niet alleen op uw bord te schrijven, want het is ook magnetisch. Maar ook voor handige whiteboard magneten en stickers bent u bij DiscountOffice. Hier vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan whiteboard magneten en stickers.


Een ruim assortiment Krijtborden. Shop direct whiteboards online. Beslist de laagste prijzen. Handig voor op je kantoor, keuken, of in de gang: prikborden, whiteboards of magneetborden.


Ook voor een whiteboard op maat of een bedrukt whiteboard bent u bij whiteboardshop ook aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij maken whiteboard tot een maximale afmeting van 120x400cm of 150x300cm uit geheel. Uiteraard maken wij ook complete wanden van whiteboards. Zoek je een whiteboard van groot formaat, denk dan eens aan een whiteboardwand.


Deze bouw je op uit losse frameless whiteboard panelen die je naadloos op elkaar laat aansluiten. Je kunt de wand daardoor zo groot maken als je zelf wil. Efficiënter werken met een whiteboard. Met een whiteboard , ook wel magnetisch whiteboard , kantelbord of viltstiftbord genoem maak je een vergadering of brainstormsessie efficiënter én meer visueel.


Het grote voordeel van een whiteboard is dat deze elke keer weer uitwisbaar is en dus duurzaam in gebruik. Glassboards zijn veelzijdig toepasbaar Met een glasbord kunt u veel kanten uit. Magneet- whiteboard planner van het merk Huismerk - Leen Bakker is beschikbaar bij Leen Bakker voor de prijs van €10.


Te koop: whiteboard magnetisch gelakt staal afmetingen: 60xnog nieuw in verpakking. Drie zaken besteld bij leenbakker. Een dressboy, whiteboard en een sierraden houder.


In de houten dressboy zat een flinke scheur in het hout, de sierraden. De planning department of LeenBakker was looking for a visual tool to visualise their planning. Daarom creëerde Visual Workplace voor hen een maatwerk roosterbord waarop de roosters van medewerkers wekelijk visueel kan worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts