vrijdag 9 juni 2017

Ilex heckenstar

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Blijft het hele jaar door groen. Hulst groeit relatief langzaam. Niet geheel duidelijk welke haag?

Vraag gerust een offerte aan. Het gladde, glimmende, zeer gekartelde blad is blauwgroen tot donkergroen en zit aan paarse takken. Het is wel van belang dat de bodem voldoende waterdoorlatend is.


In a year it may grow to (to cm). Ilex Meserveae Heckenstar kweken. Deze hulst heeft stekelige bladeren, maar krijgt geen bes. Een prachtige en sprookjesachtige naam voor deze Amerikaanse hulst.


De standplaats is het beste in de zon of half in de schaduw.

Het is een uitstekende bestuiver voor de vrouwelijke vormen, die besjes produceren. Een dichte struik met glanzende donkergroene, stekelige bladeren. De Heckenstar heeft mooi donkergroen en glimmend blad. Is een fijne struik met heldere glanzende groene, stekelige bladeren.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Eigenschappen: - Een mannelijke vorm van de blauwe hulst. Een mooie selectie, die qua groei op de ‘Blue Prince’ lijkt.


Groeit op alle gronden, mits niet te nat. Een goede, gezonde, wintergroene haagplant. Onopvallende bloei in het voorjaar. Deze mannelijke plant geeft geen bessen maar wel bloem.


Hij kleurt zeer mooi donkergroen - blauwe en kan zowel gebruikt worden als haag of geschoren solitair. De inheemse plant kan een hoogte van maximaal m. De hulst kan een hoogte van drie tot vijf meter bereiken. Dit type hulst is alleen leverbaar met kluit. Leverbaar vanaf 60cm tot meter!


Hij heeft een vrij compacte dichte vorm, mooie paarse twijgen en glanzende, bijzonder stekelige ovale blauwgroene bladeren.

In de lente bloeit deze mannelijke hulst met kleine witgroene bloempjes en kan hij makkelijk vier tot vijf vrouwelijke exemplaren. Het is een plant die veel kleur bevat en jouw tuin daardoor compleet maakt. The result is a strictly upright growing, very hardy, evergreen shrub. Wat wilt u van ons ontvangen? Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en uniformiteit in grote partijen zijn de speerpunten van onze kwekerij.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts