donderdag 22 juni 2017

Intratuin elst koopzondag

Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen?


Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Bekijk hier onze nieuwe folder. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.

Centrum Elst Elst heeft ruim 20. Ondanks dat dit qua inwonersaantal niet veel is heeft het centrum van Elst toch een echt stads gezicht. De grote winkelketens worden afgewisseld met diverse speciaalzaken. Een koopzondag Elst is daarom ook altijd erg leuk.


Naast het vele winkelen kunt u ook een kijkje nemen in de gehele stad. Hierop kunt u precies zien wanneer deze open zijn. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.


Hier is het antwoord te vinden.

U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bezoekers kunnen het al merken vanaf het moment dat ze het terrein op rijden: er is ontzettend veel aandacht voor groen!


Door zijn stoere stammen en de eigenschap dat hij tegen een stootje kan is hij perfect voor een drukke omgeving. Zet de Drakenbloedboom op een lichte plaats (in de zon mag) en hij zal je niet teleurstellen. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Gisteren, juni, was het dan zover.


Mijn nicht moest ‘s ochtends nog werken, ik was vrij. Plan en bespaar met Tiendeo! Winkelen in Elst is veel meer dan even snel boodschappen doen. Het centrum van Elst heeft stadse allure met veel speciaalzaken die gemixt worden met enkele grootwinkelbedrijven. Toch blijft Elst en ook CME het dorpse karakter cultiveren.


Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. Voor al uw tuin, dier en woon plezier, als het. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen.


Koopzondag Elst geeft u hiervoor de gelegenheid!

Bij ons kun je gezellig struinen, maar ook voor een presentje, een bosje. Reviews Wij vinden jullie winkel geweldig. Vergelijk de prijzen van o. Ik werkt sinds kort hier bij de intratuin en had er ook enigzins plezier aan.


Op vrijdag wordt ik plotseling aangesproken door directeur Thijs Teeuwissen, het ging hier over het feit dat ik verdachte was van diefstal omdat ik met mijn rugzak bij de bbq afdeling stond. De meest volledige site met ruim 66. Blijf op de hoogte met Tiendeo! Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel.


Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in. Tijdens koopzondagen is de winkel open van 11:uur tot 17:uur. Morgen is onze eerste koopzondag van het voorjaar! Vanaf 12uur zijn we geopend. Dat heeft eigenaar Piet Withagen dinsdagavond tijdens een bijeenkomst in het tuincentrum aan zijn personeel medegedeeld.


Deelname aan deze workshop kost € pe kin incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts