donderdag 1 juni 2017

Leenbakker schommelbank

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De Rubens schommelbank is een comfortabele, zeer betaalbare 3-zits schommelbank en zeer geschikt om gezellig in te relaxen.


De schommelbank wordt geleverd met een royal grey kleurig frame en met heather grey kleurig doek. Vooral in deze setting is het heerlijk om de geur van lavendel of Italiaanse kruiden op te kunnen snuiven.

Plaats de planten in potjes en zet ze op een plank aan de schutting of muur. Tuinbanken zijn in verschillende materialen te krijgen. Op de website van Leen Bakker vind je een groot aanbod tuinbanken.


Deze eenvoudig te installeren schommelbanken zijn er voor twee personen maar ook voor één persoon zijn ze beschikbaar. Wanneer je ook nog graag in de schaduw wilt zitten dan kan dat met de schommelbanken met luifel. En terecht, een schommelbank in je tuin geeft je een heerlijk plekje om van de warme zomerdagen te genieten.


Waar je heerlijk kunt lezen, gezellig kunt kletsen, de dag kunt doornemen en fijn kunt borrelen.

Door de witte kleur van de schommelbank is hij gemakkelijk te combineren met uw tuinmeubelen en staat hij mooi op ieder terras. Een schommelbank is een super leuk detail voor in je tuin. Iedereen kent de schommelstoel wel en je kunt nu een schommelbank bij ons op de website vinden. Je hebt hele luxe uitvoeringen van de bank maar ook gewoon standaard. Goedkope schommelbank kopen?


Gordijnstof Star is gemaakt van 1 polyester en is tot verduisterend. In de kleur grijs met witte sterren. Er zijn echter veel verschillende modellen verkrijgbaar. Bij vidaXL vindt u echte schommelbanken met dak, maar ook banken die meer weg hebben van een hemelbed. Dit geeft uw tuin een luxe en chique uitstraling.


Al deze eigentijdse tuinmeubelen zijn veelal gemaakt van weerbestendige en onderhoudsarme materialen zoals strekmetaal, aluminium, hout of wicker. Ook tuinmeubelhoezen en hangmatten kun je online vinden. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Op een schommelbank kun je heerlijk relaxen in de tuin.


Alleen met een boek of lekker drankje of samen met een goed gesprek!

Door het schommelen wordt je vanzelf rustig en ontspannen, ideaal na een dag hard werken of na het sporten. Het is wel aan te raden om bij winterweer zoals vorst, sneeuw en eventueel regen het zonnedak van de schommelbank te verwijderen. Speciale middelen of reinigingaparatuur is niet nodig.


Schommelbanken zijn eenvoudig schoon te maken met een simpel sopje van lauw water. Ga dan voor één van de te gekke schommelbank aanbiedingen (ook wel hangbank genoemd) uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Heerlijk samen met uw geliefde schommelen terwijl de wind door uw haren waait. Helemaal uitgerust stapt u uit uw favoriete schommelbank.


Deze schommelbank geeft met zijn subtiele en tijdloze ontwerp een extra tintje stijl aan uw tuin of terras. De bank is gemaakt van hoogwaardig staal, hij is waterbestendig en zeer duurzaam. Schommel heen en weer op het schommelmechanisme van de bank, met maximaal twee personen. Geniet van het zachte schommelen in een zomers briesje.


Echter wordt wel aangeraden om het dakje eraf te halen in de winter en eventueel als het regent. Het afdakje is namelijk waterafstoten maar niet waterdicht. Je kunt schommelbanken gemakkelijk schoon maken zonder speciale reinigers. Mooi wonen voor lage prijzen.


En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts