vrijdag 23 juni 2017

Kruipende pop

Bestel je nieuwe pop uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Deze schattige pop is dol op kruipen en spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelletjes te spelen. De vrolijke melodietjes en gezongen liedjes dragen bij aan nog meer speel- en kruipplezier!


Het is tijd om te gaan kruipen! Het vinyl is robuust en afwasbaar. Cicciobello kruipende Baby Pop - cm.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hij heeft een leuke fopspeen in de vorm van een. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Als echte vader of moeder zal je kind zorgen dat alles bij zijn of haar baby naar wens is. Door met de pop te spelen zal je kind ervaren hoe het is om ouder te zijn. De pop zal praten en vragen om te spelen. Je zult zien dat er al snel een band ontstaat tussen je kind en de pop. Het filmpje van de kruipende pop is gewoon eng.


Wat een leuke vondst weer van je. En dan antwoordt jij natuurlijk: ‘Van het internet. Ook kan hij stappen, terwijl hij ondertussen leuke, lieve kreetjes maakt. Deze babypop kruipt op zijn handen en voeten wanneer jij in je handen klapt.


Druk op haar hartvormige buikknop om het popje door de kamer heen te laten kruipen. De vervangbare voelsprieten op haar roze haarband zien er heel grappig uit terwijl ze heen en weer wiebelen, daar moet je wel om lachen.

Kruipende baby is altijd in het gezelschap van haar vriendinnetje, Berta de eend. Met deze Kruipende Halloween Zombie jaag je iedereen de stuipen op het lijf. Deze griezelige zombie is dé gadget om in huis te hebben voor Halloween. De kruipende zombie pop is perfect te gebruiken ter decoratie voor een griezelige setting, spannende feestjes en andere evenementen. In de zombie zit een bewegingssensor.


Een antieke pop herkennen is niet eenvoudig. In dit artikel delen we kenmerken waarmee je eenvoudig kan bepalen of je met een antieke pop te maken hebt. Crowling Baby - kruipende pop met babygeluidjes. Pop (cm) met kruipfunctie.


Pop maakt ook babygeluiden. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Kruipende pop van het merk Huismerk - Trafic is beschikbaar bij Trafic voor de prijs van €15. Deze Baby Born Funny Face Kruipende Baby heeft een grappige blik en grote heldere ogen.


Het popje kruipt via een druk op de knop vrolijk de kamer door. Afwisselend (rollen)spel stimuleert de verbeelding en helpt bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Zapf Creation - Baby Born - Interactieve pop - Met donkere huidDe BABY born Interactieve pop heeft vele levensechte functies, die allemaal zonder batterijen functioneren. Ze kan drinken, eten, plassen, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad en slapen.


Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. Kleed jouw pop aan, geef hem te eten, ga wandelen met je poppenwagen of stop je pop in een speciaal poppenbadje.


Er zijn poppen met en zonder functies. De ene pop is nog realistischer dan de andere!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts