vrijdag 30 juni 2017

Houtstapelbouw

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Schuurwoningen en houtstapel- en houtskeletbouw op maat. Duurzaam bouwen doen we bij bij alle woningen. We bouwen op maat, niet alleen het casco, maar ook de kleinste.


Hierdoor kunnen de wanddelen op elkaar gestapeld worden.

Binnenwanden worden tegelijkertijd met de buitenwanden opgetrokken. Al deze vormen kunnen in verschillende maten geprofileerd worden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw woning tot en met de verdiepingsvloer in houtstapelbouw te bouwen waarna verder gebouwd wordt in houtskeletbouw.


De beste houtstapelbouw en houtskeletbouw aannemers specialisten voor het prefabriceren van bouwpakketten vind je hier. Houtstapelbouw of houtskeletbouw. Bij deze bouw wordt heel simpel gezegd op maat gemaakte houten balken op elkaar gestapeld om zo een constructie neer te zetten. Deze stapelconstructie wordt ook wel een houtskeletbouw genoemd.


De balken worden horizontaal gestapeld en in elkaar geklikt.

Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuucte wanden.


Op zoek naar jouw droomwoning of liever zelf jouw woning verkopen? Bij ons vind je alle huizen in Nederlan te koop en niet te koop. Andere benamingen die wel gebruikt worden is o. Zowel voor houtskeletbouw als voor houtstapelbouw is de bouwpakketprijs ca. Natuurlijk kunnen wij uw houtstapelbouw chalet ook voor u of samen met u bouwen. Het is mogelijk om bij zelfbouw onze hulp en begeleiding te vragen, we zijn u daarbij graag van dienst.


Om onze chalets zelf te bouwen hoeft u niet over bouw ervaring of specifieke kennis te beschikken. Hoe gaat houtstapelbouw in zijn werk? Onze bouwpakketten zijn volledig in houtstapelbouw zowel voor de recreatie als voor de permanente bewoning. De houten bouwwerken worden gefabriceerd in de houtstapelbouw methode wat inhoud dat de wanddelen opgestapeld worden zodat er muren ontstaan.


Voor unieke ontwerpen met houtstapelbouw kiest u Finnhouse als partner voor het bouwen van uw nieuwe woning. Het komt voor dat de medewerkers van Finnhouse worden uitgedaagd om, buiten de eerdergenoemde houtbouw systemen of toepassingen, een andere oplossing in houtbouw te realiseren. Logbouw ( houtstapelbouw ) Logbouw is een stapelbouwsysteem waarbij de sluitingen tussen de logs (balken) machinaal op maat gezaagd zijn.


De bevestiging gaat met houten doken en ijzeren draadeinden.

Een recreatiewoning met knusse slaapzolder met een vide die waarop je heerlijk kunt chillen onder het dakraam. Download de gratis brochure op onze website. Bekijk ook het 3D-flimpje! Meer dan jaar ervaring met het bouwen van houtskeletbouw woningen. Een duurzaam en verantwoord houten chalet (laten) bouwen.


Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Naast houtstapelbouw leveren wij uiteraard ook een modern tuinhuis met strakke hoeken die geleverd wordt in vuren geimpregneerd of Douglas hout. Op onze website staan diverse blokhutten en tuinhuisjes afgebeeld waarbij ieder type aangepast kan worden zoals u het wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts