woensdag 28 juni 2017

Campingaz compact

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Campingaz Compact prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het grootste Outdoor assortiment van Nederland.


Campingaz compact

Grootste aanbod kampeerartikelen. Door de ervaring die ze decennia lang hebben opgebouwd maken ze veilige en kwalitatieve producten die je nooit teleur stellen. Compact size, ideal for the use on balconies or to take to the beach or on picnics. Gas Barbecues No smoke, no sweat. Our range of gas barbecues makes outdoor entertaining a breeze.


We’ve covered everything you need for easy barbecuing – electronic ignition, large cooking areas, easy grease collection, warming racks and minimal maintenance too. Deze compacte gasbarbecue heeft een geëmailleerd stalen grillrooster die zeer hoge temperaturen bereikt waardoor het vlees optimaal wordt gegrild. Dankzij de diepe groeven in het rooster druipen vetten en sappen vanzelf af. De cilinders van deze barbeque zijn hervulbaar.


Het geëmailleerde grillrooster staat garant voor perfecte grillresultaten! De Series Compact R, Compacte gasgrill met een anti-aanbaklaag, met een compacte formaat en een gewicht van kg zeer makkelijk mee te nemen. Kooktoestel Bleuet compact voor hikers en trekkers. Je neemt de barbecue gemakkelijk mee door het compacte formaat. Eenmaal op de plek van bestemming heb je honger.


Snel zet je je barbecue aan met de piëzo-ontsteking. CAMPINGAZ Gasbarbecue Series Compact LX. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Is gewicht belangrijker en ben je op zoek naar een brander voor onderweg? Een ultracompact en lichtgewicht éénpitsbrander neem je gemakkelijk mee.


Campingaz compact

De branders zijn compact op te bergen en makkelijk in gebruik. Der praktische Grill des Deckels dient gleichzeitig auch als Tragegriff für einen einfachen Transport. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Primagaz is beschikbaar in 6kg en 5kg en wordt gevuld met propaan. Primagaz heeft Easyblue gasflessen, deze gasflessen zijn licht van gewicht, vrij compact en het statiegeld op deze flessen is een vast bedrag.


Aan beide zijkanten kunnen twee legplanken gemonteerd worden voor extra werkruimte. En onder het kooktoestel zit een handig lectuurnet waar je je kookbenodigdheden op kwijt kunt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een gezellige middag met vrienden of familie in het park onder het genot van een lekker stukje vlees. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze barbecue heeft een handig formaat en een handvat waardoor deze overal mee naar toe te nemen is. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig om het blikje te bevestigen aan een brander, lamp of gasstel. In het blikje is een ventiel verwerkt waardoor het apparaat losgekoppeld kan worden van het CV 3gasblikje.


Het ventiel sluit automatisch waardoor er geen gas kan ontsnappen. Denk je aan ‘outdoor’ dan denk je ongetwijfeld ook aan buiten eten. Dat kan natuurlijk op een kampvuurtje van het door jou met moeite bijeen gesprokkelde droge hout.


Un réchaud compact idéal pour un usage loisir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts