vrijdag 16 juni 2017

Gardena bloemenschaar

Bestel Gardena Bloemenschaar Blauw bij fonQ vanaf € 195. Bekijk ons assortiment Gardena producten. De beste keuken- en huishoudscharen. Vóór 22:besteld = vandaag verstuurd!


De GARDENA multifunctionele bloemenschaar is een schaar met vier functies in één: deze schaar kan worden gebruikt om te knippen, vast te houden, doornen te strippen en steeleinden te pletten. De messen van de schaar zijn van roestvrij staal. De garantieperiode van jaar garandeert de hoogste kwaliteit. De bloemenschaar van Gardena is een multifunctionele alleskunner! Een praktische, robuuste schaar voor bloemenklusjes binnen- en buitenshuis.


Met de Gardena multifunctionele bloemenschaar kunt u eenvoudig uw bloemen knippen, doornen strippen, steeleinden pletten en ligt comfortabel in de hand. GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Ontdek de wereld van GARDENA. De producten van Gardena zijn van hoge kwaliteit, voor een lage prijs! Multifunctionele bloemenschaar van Gardena.


Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Gardena , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Eenvoudig online bestellen.


Alles voor jouw project vind. Specialistisch advies nodig? Groot aanbod tuinartikelen online! De multifunctionele bloemenschaar is een schaar met vier functies in één: deze schaar kan worden gebruikt om te knippen, vast te houden, doornen te strippen en steeleinden te pletten.


Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel een Gardena multifunctionele bloemenschaar kopen. Voor een andere snoeischaar bent u bij ons ook aan het juiste adres! Bestel online Gardena producten van de beste kwaliteit Vóór 16:00u bestel morgen in huis!


Iedereen weet wel dat je de stelen van een bos snijbloemen schuin af moet snijden. Maak het jezelf gemakkelijk met een bloemenschaar ! Knippen is eenvoudiger dan snijden en met een multifunctionele bloemenschaar kun je ook nog doornen strippen en de uiteinden van de stelen pletten. Ideaal bij het snoeien van de rozenstruik!


Gardena bloemenschaar

En natuurlijk van verschillende merken zoals Gardena of Makita. Goed tuingereedschap is het halve werk. Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken.


Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Deze Talen Tools bloemenschaar is geschikt voor het snoeien van takken tot millimeter dik. Dit zorgt voor een mooie, rechte en scherpe snede. Een tefloncoating maakt snijden en reinigen makkelijk.


Gardena bloemenschaar

De handvaten van de rozenschaar zijn gemaakt van aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts