donderdag 15 juni 2017

Schapenruif

Een geschikte hooiruif in verschillende formaten en modellen om de schapen hooi of krachtvoer bij te voeren, vind u bij Nedlandic. Hek hooiruif voor kalveren en vele andere diersoorten. Zorgt ervoor dat het voer droog blijft bij nat weer. Onbeperkt hooi voersysteem voor 1kg voer.


Diverse soorten professionele hooiruiven zoals een gevelruif, balenruif of Engelse hooiruif.

Bestel ze eenvoudig online! Minder hooi op de grond dan met een gewone hooiruif 130cm breed 250cm lang 150cm hoog (in midden) ook te. Bekijk alles met hooiruif schapen! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats.


Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke. Breedte of meter optioneel met dak leverbaar optioneel met voergoot leverbaar: als morsbak en voor krachtvoer kenmerken: - goed toezakken van het hooi. Terwijl het nog wintert, dartelen de eerste lammetjes alweer in de wei.

Voor schapen die worden bijgevoerd is zon landelijk ogende ruif een aanwinst. Zowel voor de dieren als op het erf. Materialen De cijfers op de tekeningen waar een punt achter staat, corresponderen met die van onderstaande lijst.


We hebben met vereende krachten de schapenruif voor de schapen in de wei gezet. Wanneer het gras opraakt of wanneer het gaat vriezen kunnen de schapen daar hun hooi eten. Martijn Koks heeft de ruif samen met verschillende hulpen gemaakt.


De laatste handeling was de ruif met draaipennen borgen, zodat hij nu stormbestendig is. Btw Uit voorraad leverbaar, wij bezorgen ook bij u. Prijswijzigingen, modellen en typefouten voorbehouden. Verschillende voederplaatsen per ronde of vierkante balen ruif. Met vaste Spijl of met Zelfsluitende Voerhekken.


Veno hooiruif staand model zijn robuuste ruiven met maaswijdte bij cm. Hooiruif staand model voor binnen en buiten gebruik. Gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt voor het bijvoeren van hooi en ander ruwvoer aan schaap, geit of kalf. Grootste aanbod agrarische benodigdheden voor de intensieve veehouderij.


Wij bieden de Laagste Prijsgarantie!

Vanghaak van roestvrij staal om schapen en geiten te vangen bij de achterpoot. Schapenruif met voederbak en dak. Patura vierkante hooiruif voor schapen. Online te bestellen bij van de Belt Agri Service!


Volledig gegalvaniseerde hooirruif voor schapen, exclusief dak. Een duurzame (kap)schuur, prieel, overkapping, veranda of garage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al jaar vakwerk! Te koop:zwaar verzinkt hooiruif voor schapen en geiten. Wandruif voor aan de muur in een schapenhok met voldoende ruimte voor plak hooi.


Deze wandruif voorkomt verspillen van hooi. Clean Egg 2Eierwasmachine voor broedeieren. Elke minuten, keer fris en nieuwe water!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts