donderdag 8 juni 2017

Glijbaan groen

Glijbaan groen

Kies uit producten vanaf € 1383. Vergelijk verhuurbedrijven. Hier vind je de mooiste Glijbanen online. Bekijk snel het grootste assortiment. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Vanaf dag dat de glijbaan staat is het een dikke hit! Beide kids (12) glijen er iedere dag af en het is echt een super kwaliteit. Speciaal ontworpen om maximale stabiliteit te. Little Tikes junior glijbaan in zachte pasteltinten. Toon alle producten van het type: Tsuri 290.


Glijbaan Groen , lengte 290cm model Tsuri. Kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen om elke keer weer de trap op te klimmen en naar beneden te glijden. Wordt de glijbaan tijdelijk niet gebruikt?


Glijbaan groen

Ook is deze glijbaan voorzien van een aansluiting voor een tuinslang waardoor u uw glijbaan in een heuse waterglijbaan verandert. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Kleur van de glijbaan: groen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Door speciale productieprocessen worden de glij-eigenschappen geoptimaliseerd. De trap en glijbaan zijn van perfect formaat voor de allerkleinsten.


Glijbaan groen

Sluit een tuinslang aan voor superveel zomers speelplezier. De glijbaan kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Specificaties: Kleur: oranje, groen G. De kunststof glijbaan is ook geschikt voor montage op een plateau op een talud. Losse glijbaan Tsuri voor Platformhoogte 150cm Groen. Het liefst zie jij je kinderen lekker buiten spelen?


Net zoals jij vroeger deed. Maar hoe krijg je dat het best voor elkaar als er binnen zoveel afleiding is? Met deze losse aanbouw Tsuri glijbaan kun je de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Let daarnaast goed op waar je de glijbaan plaatst.


Op een stenen ondergrond kan prima, maar dit is wel gevaarlijker bij valpartijen. Zorg er ook voor dat de glijbaan zelf niet beschadigd is, vooral bij houten glijbanen! Aanbouw glijbaan met een lengte van 2cm.


Deze glijbaan heeft een groene kleur en is eenvoudig te bevestigen aan uw speeltoestel. Toffe en robuuste glijbaan om je zelfgebouwde tuinhut nòg leuker te maken! Bij ons hebben we de hut na jaren speelplezier net afge. De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basis voor extra veiligheid en stabiliteit. Het nieuwe ontwerp van de trap heeft ingebouwde handvatten, speciaal ontworpen voetsteunen en een wijde basis voor extra stabiliteit.


Deze kunststof glijbaan is voorzien van TÜV-certificaat waardoor hij gekeurd is en voldoet aan de strenge veiligheidseisen aan een glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts