dinsdag 9 oktober 2018

Deet 50 procent

Muggensprays - 3 en deet! Uw Favoriete Producten van Deet, Morgen bij u Geleverd. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk nu de mooiste deet.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Care Plus - Deet - Anti-insecten Lotion - ml.


Eén verpakkingseenheid van 60ml is voldoende voor tot weken dagelijks gebruik conform voorschrift voor persoon. DEET is het sterkste anti-muggenmiddel! Bij muggen in Nederland werkt DEET namelijk langer dan bij tropische muggen. Ook is het in landen waar malaria of andere ziektes door insecten veel voorkomen, belangrijker dat u goed beschermd bent tegen de insecten.


Daardoor ruiken ze je niet meer en word je veel minder gestoken.

DEET te koop als gel, spray of lotion. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Vergeet niet om vóór de reis een anti-insect product, zoals deze Anti-Insect Deet spray, te kopen. Ik heb voor de reis veel deet gekocht bij de bever, spray van en twee potjes met vloeistof van. Spray op, bijvullen met de vloeistof.


Bestel Uw Producten Voor uur en Krijg Ze Morgen Thuisgeleverd! Breng het anti-muggenmiddel niet aan onder kleding of op plekken waar de huid veel buigt, zoals elleboog- en knieholten. De concentratie DEET moet ook weer niet al te hoog zijn, anders is het ongezond voor je lichaam. Voor malariagebieden wordt een concentratie DEET aanbevolen van minimaal procent. Een concentratie van procent werkt ongeveer uur, procent werkt uur, procent werkt uur en procent werkt uur.


De werkzame stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. Etos Anti-Insect Deet Lotion helpt de huid gedurende tien uur te beschermen tegen teken en (tropische) muggen, welke onder andere zika, dengue en malaria overbrengen. Negen uur tegen muggen die Gele Koorts kunnen overbrengen en vijf uur tegen tekenbeten. De beschermingstijd tegen sommige agressieve tropische tekensoorten kan korter zijn.


Geschikt voor zowel tropische bestemmingen risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet spray is effectief tegen teken, muggen en andere stekende insecten. Mocht je in Amerika komen, daar kan je Deet krijgen voor van de prijs hier in NL.

Kan je zelf mengen met water en vloeibare Aloe Vera. Bescherm verzorgd en ruikt lekker! Ik koop altijd in het buitenland.


Scheelt veel geld in verhouding en heb dan altijd weer voor de volgende vakantie. DEET werd in de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld door het Amerikaanse leger. Het Nederlandse Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering adviseert een concentratie van minstens tot.


De consument kan kiezen welke vorm zij het prettigst vindt. DEET wordt verkocht in concentraties tot 1. De naam N,N-diethyl-m-toluamide is recentelijk vervangen voor N,N-diethyl-3-methylbenzamide, maar u zult beide namen tegenkomen. DEET is de afkorting voor N,N-diethyl-m-toluamide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts