donderdag 4 oktober 2018

Kamado primo

Welkom bij de Primo ICT winkel. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel Kamado barbecue grill smoker bij een van onze webshops en bespaar!


Heeft u ook altijd al een Primo Grill willen hebben? Pak uw kans op Primo Grill.

Wij bieden u het grootste assortiment tegen de beste prijs! Primo is the only ceramic grill made in the USA. Our patented oval design offers simultaneous direct and indirect cooking. Naast dat Primo erg veel modellen kamado ’s op de markt heeft gebracht, zijn er door de jaren heen ook steeds meer accessoires toegevoegd. Universele accessoires die te gebruiken zijn op elk type barbecue, maar ook veel accessoires passend bij jouw favoriete Primo grill.


Ben je van plan om je Kamado van Primo vaak te verplaatsen van plek? Dan is de All-In-One versie van de Primo Kamado perfect voor jou! Het pakket bestaat uit een Kamado van Primo met onderstel, zijtafels, as pook en grill.

De grills van de Primo werken als een zelfreinigende oven. Er is slechts periodiek een inspectie en een schoonmaakbeurt nodig. De Primo Ceramic Grills blijft er jarenlang goed uitzien. Er zijn twee verschillende afgebakende bakzones.


Alle Primo modellen komen met jaar garantie op het keramiek. Daardoor is er tegelijkertijd een directe en een indirecte hittezone. De roosters zijn draaibaar en verstelbaar, daardoor kun je op verschillende hoogtes grillen. Primo Grill Oval Kamado all in one bevat: toestel, onderstel, zijtafels, aspook en roostertang.


Big Green Egg is wel de marktleider en een goede kamado. Denk aan Kamado Joe, Primo grill, The Bastard en Grill Guru. De kamado is allang niet meer een rijstoven, zoals de Japanners vroeger de kamado gebruikten.


Kamado barbecue grill smoker prijzen vergelijken. Bestel nu bij onze webshops! Met de Primo Oval Grill kan tegelijkertijd direct en indirect gebakken worden. De enige ovale kamado op de markt. Ze hebben tegenwoordig ook een gas kamado.


Een primitieve, sterke magie die je aantrekt en betovert. Een andere manier van koken, samenzijn en beleven.

Die magie vormt de kern van elke Kamado Joe. De barbecue biedt genoeg ruimte om grote stukken vlees te bereiden (tot wel kg) of meerdere gerechten tegelijkertijd. Hij is gewoon ei-vormig en heeft een rooster diameter van cm.


Er kan maarliefst tot kg vlees tegelijk op bereid worden en de Primo Kamado is groot genoeg tot personen. Voordelig een kamado bbq kopen, bij kamadototaalshop. We hebben alle grote merken direct uit voorraad leverbaar in ons assortiment. Snel genieten van de heerlijke maaltijden die je met de Kamado bereidt.


Vanaf €5- gratis verzending. Wij verzenden al onze pakketten betrouwbaar en veilig via DHL. KamadoBBQ Kamado Medium (15) Ideaal formaat Kamado voor mensen met balkon of kleine tuin. Ook handig omdat de Kamado eenvoudig te verplaatsen of mee te nemen is.


Toch is deze Kamado groot genoeg om lange sessies op te slow cooken en kun je gemakkelijk voor personen op bbq-en. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis thuisbezorgd vanaf € 30.


Kamado Joe also comes with accessories like integrated tables and casters. These accessories are also available for the Primo at an additional cost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts