dinsdag 2 oktober 2018

Opvouwbare hocker

Koop uw hocker bij Seats and Sofas. Bekijk het aanbod direct online! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Profiteer van deze aanbieding en koop Hockers met korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met een capaciteit van ca.


Op zoek naar een handige opbergplaats. Als je ruimte nodig hebt in de kinderkamer, woonkamer of een andere kamer kun je de poef eenvoudig ruimtebesparend opvouwen en opbergen. Je wenst storende tijdschriften, kledingstukken of rondvliegend speelgoed snel en ruimtebesparend op te bergen?


Stevige en kwalitatieve poef.

De kleur is meer grijs (donker) dan bruin, dus anders dan op de foto. Past minder bij ons interieur. Vul de royale opslagruimte van de zitkist met kussens, tijdschriften,. Opvouwbare poef USA 38x38x38cm Een zogennamde Ottoman.


Een decoratieve in- en uitklapbare opbergbox met deksel. In ingeklapte toestand neemt de box weing ruimte in. Wilt u een hocker in uw landelijke interieur? Bij Seats and Sofas vindt u een uitgebreid assortiment in landelijke hockers. Ook als juist een moderne hocker zoekt voor uw moderne inrichting, bent u bij ons aan het juiste adres.


Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en stoffen. Denk bijvoorbeeld aan een leren hocker of stoffen hocker. Poefs van alle merken op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 355. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Grote opvouwbare hocker Lilia Grijs: kies uit al onze productenOpbergen Eminza maakt gebruikt van cookies om het bezoek en winkelen op onze webshop te personaliseren en gemakkelijker te maken naar gelang uw preferenties. De kunstlederen bekleding geeft een elegante en verfijnde uitstraling aan de poef. In een handomdraai opgezet.


Nood aan een voetenbank voor bij je zetel? Hocker Cinderella Videtta Grijs (1cm). Deze fraaie hocker van het merk Cinderella maakt uw boxspring compleet.


De hocker is gestoffeerd en uitgevoerd in de kleur grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts