vrijdag 12 oktober 2018

Stationskoffiehuis warmond

Nog Vrije Tafels Beschikbaar! Reserveer Nu Een Tafel Online! Bekijk Het Menu Voordat Je Dineert. Ontdek De Huisspecialiteiten! Lees wat andere gasten vinden.

Eerlijke meningen van echte gasten. Wij doen dan ook ons uiterste best om u dan ook het thuisgevoel te geven! Verder voeren we een menukaart die voor ieder wat wils biedt. Reviews Friendly Staff, Fine Wines and.


Station Warmond lag aan de allereerste spoorlijn van Nederlan waarvan de bouw vijf jaar eerder was begonnen. Voor informatie over allergenen kunt u zich wenden tot het personeel. Vooral het voorgerecht Perron Geluk, voor personen, was erg orgineel opgemaakt en héél erg lekker.

Als klassiek restaurant in Warmond bieden we het complete pakket. Top Restaurants Op Een Rij! Met een gepassioneerd team streven we naar een heerlijke avond voor iedere gast. Gevestigd in het voormalig hotel en restaurant “De Zon” bevindt ons restaurant zich in het centrum van Warmond. Het stationskoffiehuis , al vele decennia een begrip in de regio, maar ook daarbuiten.


Voor verjaardagen, partijen, vergaderingen, cursusruimte, koffietafels en nog veel meer. De brasserie staat aan de Herenweg in Warmond. Het is een chique ingerichte brasserie met sierlijke kroonluchters aan het plafond en een zwart wit geblokte. Lekker uit eten in Warmond ? Het Wapen bestaat al bijna 1jaar.


In het begin als hotel, café en slijterij. Hier kunt u heerlijk dineren of. Vanbinnen chique ingericht en gevuld met een huiselijke sfeer en sierlijke. Restaurant De Moerbei, met een Michelin ster bekroonde eetgelegenheid in het schilderachtige plaatsje Warmond , gespecialiseerd in de Franse keuken. De Kaagroute waterrijk en verrassend.


Wie aan de Kaag denkt, denkt meteen aan water.

U kunt met uw gezelschap bij ons terecht voor een gezellige lunch, diner, borrel, high tea, diversen buffetten, walk-in dinner, recepties, vergaderingen en feestjes. Wil jij lekker uit eten gaan en je heerlijk thuis voelen? Stationskoffiehuis in Warmond is opgenomen in het Fietsroutenetwerk. Zij doen dan ook hun uiterste best om jou dat thuisgevoel te geven. Het restaurant heeft een huiselijke -en ongedwongen sfeer.


Bij mooi weer zijn er zitplaatsen buiten. Bij restaurant Het Wapen van Warmond kan je voor één mooie vaste prijs een heerlijk drie gangen menu krijgen. Per gang heb je keuze uit diverse gerechten.


Er zit dus altijd wel iets lekkers voor jou bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts