donderdag 25 oktober 2018

Subtropisch zwembad beekse bergen

Alle vakantieparken met een subtropische zwembaden op rij! Bezoek Beekse Bergen en ontdek onze natuur. Boek je vakantie of bestel tickets! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Bekijk ons uitgebreide Berg assortiment.

Specialistisch advies nodig? Buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad. Omgeven door bos en water, bepaal jij hoe jouw vakantie eruit ziet.


Vakantiepark Beekse Bergen geeft je alle ruimte om te genieten. Bij je verblijf is een Attractiepas inbegrepen, waarmee je o. En bij mooi weer kun je buiten zwemmen in het grote Victoriameer. Je hoort het al, het thema van dit zwembad is Afrika.

Het Junglebad biedt volop waterpret. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Bij je boeking ontvang je nu ook een AttractiePas per persoon. Het is geen subtropisch zwemparadijs, maar toch heeft het zwembad een leuke tropische sfeer dankzij de dierenprints op de muur en tropische planten.


Het zwembad heeft een diverse zwemattracties: glijbanen, stroomversnelling en diverse waterelementen. Een groot aantal vakantieparken in Nederland beschikt over een subtropisch zwembad. Verblijft u op een vakantiepark in Nederlan dan heeft u altijd gratis toegang tot het subtropisch zwembad. Hilvarenbeek, Noord-Brabant.


Zo vind je er blokhutten, chalets, bungalows en groepsbungalows. Zo kunnen kinderen zich uitleven in de kinderspeeltuin, een ritje maken in de safari buggybaan, springen op de ballenberg, schommelen in schommelland of hun rijbewijs halen in Verkeersland! De bandenglijbaan, en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen en de glijbanen zijn open. Klik hier voor meer informatie.


Dicht bij een groot strand en een geweldig speelparadijs? Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculaire speelfun.

Roompot biedt betaalbare vakanties in diverse vakantieparken. Volgend jaar mei moeten de deuren van het nieuwe zwembad. Bungalowpark met subtropisch zwemparadijs in Duitsland boeken? Op deze pagina vindt u ons aanbod van parken met subtropisch zwemparadijs in Duitsland.


Maak uw keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door u gekozen park met subtropisch zwemparadijs in Duitsland. Op een bungalowpark met een subtropisch zwembad hebben jij en de kinderen gegarandeerd volop waterpret. Niet alleen de temperaturen zijn heerlijk, ook de spectaculaire waterattracties geven volop vermaak.


Naast het waterplezier kun je heerlijk ontspannen en relaxen. Of je slaapt op het Safari Resort tussen de wilde dieren. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun!


Je hebt dan onbeperkt toegang, ideaal! Zijn jullie wel eens naar Safaripark Beekse Bergen geweest? Als u goedkoop een midweek of weekend wilt combineren met een bezoek aan het bijbehorende dierenpark zijn er diverse bungalows, chalets, bungalowtenten en groepsaccommodaties tegen aantrekkelijke last minute prijzen te vinden.


We gingen zwemmen in een subtropisch zwemparadijs, op de heenweg naar Beekse Bergen. De kinderen hadden veel zin om naar het zwembad te gaan en vonden het zwemmen helemaal leuk! Ook Bodi voor wie het de eerste keer in een zwembad was vond het zwemmen geweldig!


Na het zwemmen gingen we door naar de Beekse Bergen voor het familie weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts