maandag 8 oktober 2018

Intertoys schommel

Kies uit producten vanaf € 195. Zoek jij een schommel en accessoires? Het mooiste buitenspeelgoed koop je eenvoudig en veilig online bij Intertoys.


Tevens is deze schommel zeer veilig omdat hij uitgerust is met een veiligheidsgordel en een t-stang die te vergrendelen is. De Sunnydale is een geweldige schommel set voor kleine tuinen, maar heeft functies die alleen in grotere achtertuin speelsets te vinden zijn, waaronder een rotswand ladder, snack stan en een kleurrijke luifel!

Deze betaalbare houten schommel set bevat twee riem schommels en een trapeze bar om de hele bende hoog te houden. Deze trapeze schommel is gemaakt van hardhout. Het hardhout is bewerkt met anorganische zouten dat voor een weerbestending resultaat en jarenlang schommelplezier zorgt.


Om nog meer acrobatische hoogstandjes te kunnen doen heeft deze trapeze schommel ook nog eens twee turnringen van hoogwaardig metaal. Een schommel zorgt voor jarenlang speelplezier. Voor de allerkleinsten zijn er babyschommels, met een schommelzitje waarin je kindje goed wordt ondersteund.


Langer genieten van je schommel ? Kies dan voor een meegroeischommel, waarbij je het zitje aan kunt passen aan de leeftijd van je kind.

Ook voor schommelzitjes, schommel accessoires en schommel onderdelen ben je bij TOP buitenspeelgoed aan het juiste adres. Bestel je schommel online of kom langs in Woudenberg. Daar kun je diverse schommels zien en testen.


En wij geven je persoonlijk en deskundig advies over welke schommel het beste bij jouw en je tuin past. Baby schommel Voor de baby en peuter hebben we speciale babyzitjes. Ze zitten daarmee in een zitje, zodat ze er niet uit kunnen vallen! Ze zijn ook erg leuk door de kleurrijke figuren.


Kussen voor babyzitje We leveren ook een badstoffen kussentje zodat uw kind extra comfortabel in zijn peuterschommel zit. Er zitten gaten in voor het. Zowel jong als oud zit graag op de schommel , dus bij Top1Toys hebben wij schommels voor alle leeftijden. Schommelen, wie houdt er niet van? Voor de jongsten zijn er babyschommels of meegroeischommels met een zitje dat steun biedt aan de rug en voorkomt dat je kleintje van de schommel af glijdt.


Dan kunnen uw kleine avonturiers zich voorstellen dat ze met een heteluchtballon over de aarde zweven. Van een schommel hebben ze heel veel plezier. Heerlijk schommelen en buiten zijn.


En als je de schommel handig plaatst, hoeft deze helemaal niet veel ruimte in te nemen.

Bij Praxis heb je heel veel keuze in schommels. Heb je plaats voor een compleet klimrek met een schommel en glijbaan? Zo goed als nieuw Ophalen of. Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. Heb je voldoende ruimte, kies dan een schommel met of meer zitjes, of een speelhuis met glijbaan en schommel. Want samen schommelen is nog leuker en bevordert ook het sociale spel. Door voor verschillende zitjes te kiezen, stem je de schommel af op verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan zowel klein als groot van dezelfde schommel gebruik maken.


Voor euro sint tip #128521; bij verz komen er nog verz. De schommel is beschikbaar in verschillende houtsoorten, in geïmpregneerd vurenhout en in geïmpregneerd douglas hout. De mooiste situatie is natuurlijk als je op elk moment de beschikking hebt over één of meerdere schommels. Dat kan, want wij hebben diverse varianten in ons assortiment opgenomen.


Maak op je gemak de keuze voor het geschiktste exemplaar, zodat je binnen de kortste keren samen met je kind kunt genieten van een nieuwe schommel. Onze merken zijn Axi, Bleu-Rabbit, Outdoor-Islan Woodvision en Robiebeer. Wanneer de schommel is opgebouw ontbreekt slechts het schommelzitje voordat het schommelplezier kan beginnen. Bevestig het schommelzitje naar keuze binnen enkele eenvoudige stappen aan de schommel.


Afhankelijk van het model van het schommelzitje kunt u kiezen tussen een vierkante schommelklem of een schommelhaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts