woensdag 31 oktober 2018

Haarbroekse vijvertuin

De oude materialen hebben met de boerderij te maken of zijn op een boerenerf te vinden. Ben jij een kei in spreuken? Rondom de vijvers zijn maar liefst tweehonderd spreekwoorden en gezegden uitgebeeld met behulp van kunstobjecten. Binnen en buiten zijn in totaal meer dan 2spreuken en gezegdes uitgebeeld. Recreatiebedrijf met horecavoorziening.


Voor familie- en personeelfeestjes een.

Het openstellen van de tuin, verkoop van eten en drinken, aanbieden van boerenspelen en arrangementen. Agrarisch bedrijf: het opfokken van jongvee en verbouwen van voedergewassen. De campings staan garant voor gezellighei gastvrijheid en rust, evenals de plaatselijke middenstand. Javascript is required to view this map.


Harfsen ligt in het midden van de gemeente. Er gaat toch niets boven een kinderfeestje in de frisse buitenlucht? Zo hebben ze er een leuke spreukentuin!


De spreukentuin bestaat uit allerlei kunstobjecten, die van oude materialen gemaakt zijn. Wat een rust en ruimte straalt de Achterhoek toch altijd uit.

Wat de locatie echt uniek maakt is de Spreukentuin. Het thema dit jaar is “Op de boerderij”. Verder kun je onderweg letters vinden die samen een woord vormen, kortom het is een leuke en leerzame activiteit. Hier vindt u diverse kunstobjecten, gemaakt van oude materialen die te maken hebben met de boerderij.


Zowel binnen als buiten vindt u meer dan 2spreuken die zijn uitgebeeld. U vindt hier voor ieder wat wils! Het is omringd door de grotere steden Deventer, Zutphen, Warnsveld en Lochem. Het volledige management wilde (vanwege de flinke groei de afgelopen jaren) wat nieuws en dat resulteerde in dit strakke, toch hippe, vrolijke logo.


De theeschenkerij is geheel gebouwd in oudere boerderijstijl en de inrichting bestaat ook uit voorwerpen van het platteland of wat daar mee te maken heeft. Vanaf uitkijktoren kan men het gebied het Haarbroek bekijken. Tuin met diverse kunstobjecten gemaakt van materialen van het boerenerf. De omgeving van de camping is rijk aan cultuur en historie. Bezoek de meest prachtige landgoeden en kastelen.


Heb een aantal jaren bij andere bedrijven gewerkt en straat sinds jaar als zzp-er. Vijvertuin en theeschenkerij. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan! In de winter is het een rustige.


De AED bevindt zich buiten aan de muur van de theeschenkerij.

De AED heeft geen pincode. Deze AED heeft geen pincode. Het was weer gezellig en de zon scheen. De koffie was goed en de gasten hebben genoten van de puzzeltocht in de spreukentuin.


Het kostte wel eens wat moeite om de juiste spreuken te ontdekken. Adresgegevens, beoordeling, review en recensie van theeschenkerij. De route is aangegeven met bordjes, maar hou deze routebeschrijving bij de hand want soms verdwijnt er wel eens een bordje.


Ik heb een recreatiebedrijf en ik werk als stratenmaker. This video is unavailable.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts