dinsdag 2 oktober 2018

Deksel skottelbraai

Grootste aanbod kampeerartikelen. Vind jou passende beschermhoes. Diverse modellen op voorraad. Bekijk wat de beste deksels zijn voor jouw huis. Vandaag bestel morgen in huis.

Bestel Skottelbraai bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 400. Cadac skottelbraai chef met deksel. Handig zelfbouw plankje, gasslang en weber deksel. Het ideale hulpmiddel om op een klassieke manier eten te bereiden zoals je thuis gewend bent.


Fijne deksel om te gebruiken bij de skottelbraai als windvanger, maar ook bij de BBQ zodat het vlees beter gaar wordt. Ideaal dat er een temperatuur meter op zit.

Hiermee maakt u binnen een handomdraai de heerlijkste maaltijden. De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van kilowatt. Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert.


Dit is ideaal om risotto of paella in te maken. Daarnaast gebruik je de pan. Deze skottelbraai is voorzien van een bak- en grilplaat. Deze compacte skottelbraai is handig als je een dagje opstap gaat of bij de tent op de camping.


Deze handige skottelbraai wordt geleverd inclusief vetopvangbank en handige draagtas. Zoek u een andere Skottelbraai ? Natuurlijk worden er nog meer soorten skottelbraai ’s aangeboden. De deksel is voorzien van een thermometer, een staycool handvat en door de gaatjes in het deksel zitten ontstaat er een constante temperatuur. Een skottelbraai is erg praktisch.


Er zijn onderdelen die als vervanging van het huidige onderdeel kan dienen. Wist je dat de skottelbraai oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt, waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden?

Hoe jij de braai kent, is waarschijnlijk als dé camping barbecue of reis barbecue. De kleine, lichte en inklapbare skottelbraai is dan ook ideaal om eten in de open lucht te bereiden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek wat onze beste deksels zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden.


Zo kun je grillen, barbecueën, bakken, wokken én koken, en dat allemaal op één apparaat! Een groot voordeel hiervan is dat je in een korte tijd meerdere stukjes groente en vlees kunt bereiden. De deksel is ideaal voor het bedekken De Skottelbraai is afgeleid van de aloude ploegschaar en is vormgegeven als ronde geëmailleerd schotel die via een buis op Skottelbraai accessoires kopen? Zelf hebben wij een paellapan en een deksel en daar doen we alles mee.


Het voordeel van die pan vind ik, dat met eieren bakken of pannenkoeken bakken het beslag niet naar het midden toe loopt. De CADAC Skottelbraai is inmiddels een begrip in Nederland. CADAC is een Zuid-Afrikaans bedrijf en daar vindt de Skottelbraai dan ook z’n oorsprong. Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten.


Dit heeft CADAC er toe geïnspireerd de Skottelbraai te ontwikkelen. De Carri Chef: Kent meerdere varianten. Je kookt hierop voor maximaal personen. De skottel heeft een kookoppervlak met een diameter van 4centimeter. De barbecue wordt geleverd met een plaat dat voor de ene helft bestaat uit een geëmailleerd rooster voor het grillen van vlees en dat voor de andere helft bestaat uit een vlakke bakplaat voor het bereiden van fijnere gerechten.


De herkomst van de Skottelbraai bbq. Met deze Skottelbraai kan je barbecueën zoals ze dit in Zuid-Afrika doen. Je maakt de heerlijkste gerechten van een ontbijt tot een lunch, maar ook zelfs een diner is geen moeite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts