donderdag 11 oktober 2018

Steel pro zwembad

Steel pro zwembad

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. De zwembaden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, dankzij de handige DVD die wordt meegeleverd. Hierdoor kunt u snel van het bad genieten. Het duurzame stalen frame van het zwembad zorgt voor veel stevigheid en stabiliteit.


Met hun extra band aan de buitenkant blijft de wandconstructie steeds goed in vorm. Door het gegalvaniseerde staal is de constructie zo sterk dat er zelfs baden met een capaciteit van 47. Het zwembad is 305x76cm en is gemakkelijk te monteren. Materiaal Het frame van het zwembad is van sterk en corrosiebestendig staal gemaakt.


Dit bovengrondse zwembad is een combinatie van duurzaamheid en stijl en voegt een vleugje luxe toe aan je voor- of achtertuin. Het stijlvolle zwembad heeft versterkte wanden die zijn gemaakt van Tritech, een versterkt 3-laags materiaal bestaande uit. De sterke, stalen frames zijn gemaakt van roestbestendig materiaal. Zwembad met stalen frame kopen?


Steel pro zwembad

De extra sterke zijwanden van dit zwembad zijn gemaakt met Tritech, een drielaags versterkt materiaal dat bestaat uit gelamineerd robuust PVC en een polyester gaas, waardoor de zijwanden extra dik zijn en superieure kracht en duurzaamheid bieden. Controleer items om aan de winkelwagen toe te voegen of alle selecteren. Door het gebruik van gegalvaniseerd staal is de constructie zo sterk dat er zelfs baden met 47.


Zin in afkoeling tijdens een hete zomerdag? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Deze zwembaden van Bestway zijn eenvoudig en snel op te zetten, al binnen een half uur heb je hem volledig gebruiksklaar. Plaats het zwembad op een plat oppervlak, installeer het hele frame en vul het zwembad met water. Dankzij de ingebouwde afvoerklep is het eenvoudig om het water uit het zwembad te laten lopen. Heerlijk kunnen relaxen op een warme zomerdag? Wat is er dan lekkerder dan dat je dit in je eigen zwembad in je tuin kunt doen?


Zet het zwembad op voor je kinderen of voor jezelf en je kunt genieten van het mooie weer in het verkoelende water. Extra stevige wanden van verschillende lagen. Binnenste laag van polyester en buitenste lagen van PVC. Het is een zeer complete set, met afdekzeil, filterpomp, ladder en onderzeil.


Steel pro zwembad

De gegalvaniseerde stalen buizen zijn zeer sterk en zorgen hierdoor voor extra stabiliteit. Door hun extra band aan de buitenzijde behoudt de wand steeds zijn vorm. Het gepatenteerde roestbestendige frame is opgebouwd uit ovale buizen wat de baden nog steviger maakt. Steel Pro zwembaden zijn veel steviger dan de fast set reeks.


Dit rond zwembad van Bestway is gemakkelijk op te bouwen en staat garant voor uren waterplezier. Dan is dit een zwembad uit je dromen! Download hier de handleiding bestway steel pro. Dit Bestway zwembad is snel en zonder gereedschap te monteren. Aan het eind van het seizoen is het zwembad net zo snel weer opgeborgen.


Het stalen frame is rechthoekig en zorgt ervoor dat. Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal. Het bad is gemaakt van PVC en heeft een sterk frame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts