dinsdag 23 oktober 2018

Takken in pot

Takken in pot

Specialistisch advies nodig? Tak hotels met koting ot Lees geverifieerde beoordelingen! Bekijk meer ideeën over Decoratie, Takken en Decoraties. Laat je huis leven door natuurlijke materialen in je interieur te gebruiken.


Bekijk hier ons assortiment natuurlijke takken en stammen en bestel direct! Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. Betonnen smalle pot met een set wilgen takken.


Set witte kronkel takken 1. De gegeven maten zijn in centimeters. L=Lengte, B=Breedte, D=Diameter en H=Hoogte. De maten zijn altijd de grootste buitenmaten. Prijzen zijn netto en excl. Elk interieur is anders en op deze manier krijgt men een eigen unieke en onderscheidende uitstraling die precies past.


Stylisten, interieurarchitecten en andere zakelijke klanten kunnen ook in de showroom terecht met hun opdrachtgevers om samen tot de juiste keuzes te komen. Het is ook leuk om een paar takken van gelijke dikte en lengte bij elkaar te binden met een mooi stuk touw. Prik er een paar zijden of echte (gebruik dan een stukje oase) bloemen in voor een heel vrolijk en stijlvol effect. Misschien heb je hiervoor al de perfecte schaal of pot voor in huis of je pimpt er een op met een likje stoer betonverf. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wilt u bloemen bestellen bij Olthuis Bloemkunst? Bestel hier online bloemen en planten in onze webshop.


Takken in pot

Grote vergrijsd houten takken decoratietakken bonsai bonsaitak bundel takkenbos vergrijsd gedroogd. Radica mother of pearl black shell vase met Ghostwood takken. Dit is weer zo’n pot plantcombinatie waar de monden van openvallen. We geven meteen toe: wellicht niet voor iedereen geschikt, maar wat een verfijning en wat een interessant verhaal zit er achter deze combi. De mother of pearl schelpen op de pot zijn echt.


Naast het artikel Phalaenopsis met pot (takken ) bieden wij nog meer soortgelijke artikelen. Met decoratietakken haal je een stukje sfeer in huis. Een bundel takken in een vaas of aan een hanger geven een uniek effect en zijn heel leuk te combineren met andere accessoires, hangers of verlichting. Takken ter decoratie zijn in vele soorten, lang of kort, met besjes of vruchten zoals dadeltakken. Kom en laat je inspireren bij Intratuin!


Takken in pot

Een grote pot , misschien zelfs wel een grote groentepot, kan worden opgevrolijkt met een stukje touw. Bind deze boven om de pot heen en vul hem met een paar mooie bloeiende takken. In een landelijk interieur past heel goed een grote stenen pot met een paar takken. Glittertakken, takken met kleine pompoms, besneeuwde takken zijn goed te combineren met kerst!


Of mooie bloesemtakken, houten takken of twijgenbundels voor het voorjaar! Gebruik kunsttakken, stammen en stronken voor een natuurlijk decor. De kunstplanten webwinkel Deco Greens met het grootste assortiment kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen nep planten voor zakelijk en particulier op. Maar welke bomen zijn nou geschikt om in een pot te plaatsen? Hieronder hebben wij een aantal mooie bomen geselecteerd die het goed kunnen doen in een pot.


Door ze in een pot te planten blijven het kleine bomen. Je kunt natuurlijk ook overwegen om een struik in de vorm van een boom te snoeien voor een soortgelijk effect. Als je de vijg in toom wilt houden kun je dan takken terugsnoeien tot de muur zodat het niet te veel ruimte in je tuin inneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts