woensdag 9 oktober 2019

Schellevis opsluitband

De antraciet en grijze terrastegels kent iedereen wel. Dit wordt aangevuld met carbon, roodbruin, geel, taupe en créme. Door het combineren van verschillende kleuren en formaten creëer je een eigen, unieke sfeer.


Zowel de bovenkant als de kopse kanten rondom zijn namelijk afgewerkt met het bekende gaatjesstructuur. Schellevis bestaat al meer dan jaar.

Zo kunnen ze gebruikt worden als opsluitband om het terras in stijl op te sluiten. Maar ook als afdekrand op een borderrand of muur komen ze prachtig tot hun. Sfeervol en uniek design Geschikt voor iedere tuinstijl. Deze Oud Hollandse opsluitband is een betonband met een natuurlijke uitstraling.


De betonband heeft een basalt optiek, ofwel een open structuur aan de bovenzijde. Een oer Hollands product wat nog steeds in Nederland geproduceerd wordt! Dit artikel is toegevoegd aan uw offertemandje.


Vego Papendrecht, al meer dan jaar uw vertrouwde adres voor al uw tuinproducten om de tuininrichting van uw dromen werkelijkheid te maken.

De tegel heeft een natuurlijke uitstraling. Kleur- en structuurverschillen evenals kleine maatafwijkingen horen bij het karakter van deze tegel. Snelle levering en professioneel advies! In deze prachtige tuin gebruikt als wanddecoratie. Om uw bestrating stevigheid te bieden en op zijn plaats te houden, vindt u bij Steencentrum.


Van het alombekende kantboord tot de moderne versie palissade. Dit is een opsluitband in een soort van kokervorm, die vaak wordt gebruikt als opsluitband voor een border en plantenbak. Een prachtige tegel met karakter en een natuurlijke uitstraling.


Gebruikt door zowel tuin- als woningarchitecten. Geroemd om de robuuste, maar toch strakke uitstraling. Opsluitband 5x15x1grijs.


De opsluiting is gewapen daardoor is de opsluiting op vele manieren te gebruiken. Plaats de basalt optiek naar boven wanneer u de opsluiting vlak gebruikt. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.


Vochtplekken Nieuwe betonproducten kunnen soms donkere vlekken op het zichtvlak vertonen. Door de bescherming van de betonproducten droogt de tegel niet van bovenaf.

Oud hollandse opsluitband Taupe. Bekijk alle info en mogelijkheden op onze site of bezoek onze showtuin in Heeten voor vrijblijvend advies! Deze elementen bestaan uit traptreden, stapelblokken, bielzen en zitelementen.


Vego is het adres voor al uw tuinmaterialen! De Oud Hollandse tegels voor particulier of projectmatig gebruik spreken, zowel nationaal als internationaal, tot ieders verbeelding en hebben een grote bekendheid opgebouwd. Met de juiste tegeldragers zijn er diverse mogelijkheden. Een opsluitband sluit de tuinbestrating letterlijk in.


Je legt een opsluitband aan de randen van een pad of terras, zodat het een stevige begrenzing geeft. Je legt de bovenkant van de opsluitband iets dieper dan de tuinbestrating zelf. De oud hollandse opsluiting (zonder facet) heeft een natuurlijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts