vrijdag 11 oktober 2019

Tuincentrum hoorn

Op zoek naar tuincentrum hoorn? Telefoonnummer, adres en meer! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Bent u op zoek naar tuinmeubels? Shop tuinmeubels hier direct online.


Intratuin Hoorn is veel meer dan een tuincentrum.

Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Overvecht heeft zich flink in het nieuw gestoken. Je vindt er alles voor tuin, terras, thuis en voor huisdieren.


Dat is wat wij willen uitstralen: een winkel voor het hele gezin. Met voor iedereen iets leuks in petto. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen.

Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Zo hebben wij filialen over Nederland verspreid. In onze eigentijdse tuincentra vind je niet alleen alles voor je tuin en terras, maar ook voor je huis en dier. Alles om je huis en tuin sfeervol aan te kleden onder één dak. Op tuinsites vindt u links naar alle tuincentra in Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Hoorn en andere plaatsen in Noord Holland.


In deze fulltime functie, ben je mede verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onze producten. Je verleent deskundig advies aan onze klanten. Al meer dan jaar komen tuinliefhebbers, doe-het-zelvers, woonfans en dierenvrienden naar ons tuincentrum in Hoogwoud!


Bij De Boet vind je alles voor je huis en. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht.


Om toegang te krijgen tot de gegevens van de winkel (adres, openingstijden, website en huidige aanbiedingen) klik op het adres of de naam van de winkel. Plan en bespaar met Tiendeo! Een tuin is een plekje onder de zon, een plek waar u lekker kunt relaxen na een dag hard werken. Een tuin is net als een huis iets persoonlijks wat u graag naar eigen ontwerp ingericht wilt zien.


Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Tevens vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van onze mooie traditie rond de jaarwisseling.

Legaal vuurwerk is dan de basis maar met goede hulpmiddelen kunnen we de veiligheid ook. Hét tuincentrum dat thuisbezorgt Meer dan 2. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van. Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land.


We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts