donderdag 31 oktober 2019

Schuurvondst

Auto rijdt en schakelt perfect. Neem ook eens even een kijkje bij mijn ove. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Er wordt geprobeerd de auto’s een zo realistisch mogelijk uiterlijk te geven alsof het een echte schuurvondst zou kunnen zijn. Foto’s en bezoeken aan sloperijen en musea inspireren ons om de werkelijkheid te benaderen.

Hier tonen wij de auto’s welke we tot dusver gemaakt hebben. Kies uw favoriete merk of bekijk alle modellen eens. Bizarre schuurvondst is miljoenen waard. Als de koppeling niet loskomt van jouw schuurvondst , dan is dat voorlopig geen probleem. Zet de koppelingshendel eerst maar eens een paar dagen onder spanning met een paar serieuze elastieken of een tie-wrap.


Tijdens – of net na – het starten lost dit probleem zich doorgaans wel op. De koppelingsplaten kleven op elkaar. Over deze schuurvondst circuleren de wildste verhalen op het internet en bereikte ons met de volgende uitleg.

Een Amerikaan zou de Portugese boerderij met land gekocht hebben als pensioenvoorziening nadat deze al jaar te koop haf gestaan. Hoeft op zich niets mis mee te zijn, maar ik ben altijd wel benieuwd waarom en in welke staat die auto in een schuur is beland. Gaat het om een half afgemaakt project? Had iemand geen geld meer voor onderhoud of een reparatie? De één houdt er een beperkt maar uiterst exclusieve collectie op na, de ander spaart ze allemaal.


Start met bieden of verkopen op de Oldtimerveiling (schuurvondsten) bij Cata. Fijn feelgoodfilmpje voor de liefhebber van de betere voiture. Miles echte schuurvondst rest.


Lees en geniet van deze unieke schuurvondst met een Ferrari 275. Schuurvondst wordt jongensdroom. Alweer bijna een jaar is het dat we (dankzij Wouter) aandacht besteden aan het kippenvel-verhaal van Serge en hoe hij aan zijn Volkswagen Tis gekomen. Kippenvel omdat de eigenaar zonder mankeren de Taan Serge schonk, kippenvel van het verhaal achter deze klassieker en simpel kippenvel van de bus zelf.


Inmiddels zijn we dus een jaar verder en vordert de. Een Talbot Lago Coupé, die ooit aan koning Faroek van Egypte blijkt te. De schuurvondst of ‘barn find’ is immers hot.


Het afgelopen decennium werden er voor tientallen miljoenen vergeten klassiekers van onder het stof gehaald. Maar er zijn er zijn blijkbaar nog steeds stallen, schuren, garages en magazijnen waar de afgelopen halve eeuw niemand z’n neus binnen stak.

Maar geloof ons, je wilt deze Ferrari Daytona even zien. De auto zit onder een laag stof van jaar oud. Koop de SCHUURVONDST tegen de beste prijs dankzij onze miljoenen Advertenties.


Reezocar beveiligt uw aankoop, vindt, inspecteert, garandeert en levert uw auto! In West-Frankrijk hebben medewerkers van het veilinghuis Artcurial een collectie van voertuigen, daterend van het begin van de automobielgeschiedenis. Als dit geen schuurvondst is dan weet ik het niet meer. Wie ziet de auto en wie weet wat het is?


Quote eeuwige_student Wat zal ik schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts