dinsdag 29 oktober 2019

Waar overwinteren in europa

Boek Appartement Europa nu! Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie!


Vanuit Nederland en België gaan de meeste overwinteraars naar een van de landen rond de Middellandse Zee.

Klik op een foto voor meer informatie per land. Bovendien kan je op die manier het gebrek aan zonlicht en een mogelijk vitamine D-tekort compenseren. Maar waar moet je naartoe?


In welk land een vakantiehuis huren? De een hecht erg aan mooie stranden en veel landgenoten om zich heen, de ander zoekt natuur en cultuur. Iedereen maakt hierin zijn of haar eigen keuze.


Bedenk daarbij, dat er veel bestemmingen zijn, waar u het een kunt doen zonder het ander te laten.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Costa Brava, Costa Dorada of Balearen waar het in de zomer goed vertoeven is maar waar het in de winter akelig koud kan zijn. Er zit een rafelig randje aan het begrip ‘ overwinteren ’ : het beeld doemt op van low-budget in deprimerende Nederlandse enclaves aan de Costa del Sol, waar het nachtleven gedoofd is en groepjes senioren zich al klaverjassend rond de hollandse snackbar bewegen. Natuurlijk kies je bewust voor een bestemming die jou brengt wat je ervan verwacht. Kijk eens naar Bali, waar je gegarandeerd iedere dag de zon zult zien, of Thailand met de geheel eigen cultuur. Wat dichter bij huis kun je ook prima overwinteren aan de Costa Blanca in Spanje of in het zuiden van Portugal in de Algarve.


Turkije is een van de beste overwinterplekken van Europa. Levensonderhoud is hier zo’n goedkoper dan in Nederland. Vooral de Turkse Riviera is onder Nederlandse senioren een populaire winterbestemming. Hier heeft u tijdens de wintermaanden de grootste kans op lekker weer, met een gemiddelde temperatuur van graden. Gran Canaria is één van de Spaanse Canarische Eilanden, waar het gedurende het hele jaar aangenaam warm is.


Het is een mooie bestemming wat dichterbij huis om te overwinteren. Je vindt verschillende soorten klimaten en landschappen op het eilan maar gemiddeld kun je in januari ook rekenen op een temperatuur rond de graden. Een andere reden om binnen Europa te blijven is de investering die met zo’n zonvakantie gemoeid gaat.


Vooral als je met het hele gezin zo’n wintervakantie viert, kan een relatief korte vlucht een enorme geldbesparing opleveren, wanneer je het vergelijkt met een intercontinentale reis. Dus, waar is het warm in Europa in de winter? Misschien eens iets anders dan altijd Bali, of in combinatie maand Bali maand Jogjakarta!

Lijkt een beetje raar, nu deze mail! Overwinteren in Jogjakarta! Waar u gaat overwinteren in Europa beslist uzelf. Wij kunnen u alleen aangeven waar u het beste in Spanje de winter kunt doorbrengen. Altea aan de Costa Blanca is een geweldige bestemming en wij ontvangen u graag in een van onze mooie vakantiehuizen of appartementen.


Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de. Tips overwinteren - langer op reis. Met de camper overwinteren in zuid- Europa , waar moet je aan denken? Landeninformatie voor een bezoek met de camper.


Hier lees je wat je kunt verwachten tijdens een winter in Spanje en natuurlijk ook waar je moet zijn. Waar je het beste kan overwinteren in Spanje. Helaas, het is niet in heel Spanje goed overwinteren. Een groot deel van het land heeft, net als Nederlan te maken met regen, win sneeuw en guur winterweer. Je hoeft echt niet een lange vlucht te nemen om van de winterzon te kunnen genieten, ook in Europa zijn er genoeg plekjes waar je volop de winterzon kan absorberen.


Sunny Cars zocht uit op welke eilanden je optimaal van winterzon kan genieten in Europa. De dingen die je moet onthouden als je er over denkt de overwinteren Portugal door te brengen, of in warmere plaatsen, zijn erg simpel. Je moet een plaats kiezen die goed voor je is, waar je je kunt vermaken tijdens je verblijf terwijl je het lekker warm hebt.


Je moet weten hoeveel je verblijf zal kosten zodat je niet te veel uitgeeft. Winterzon bestemmingen vind je op Winterzon. Welke landen, steden en streken zijn geschikt voor een winterzon vakantie?


Wij bieden u een handig overzicht. Ondanks dat heel Portugal ook in de winter mooi is (bijvoorbeeld de besneeuwde bergtoppen in het Estrella National Park) is er een groot verschil in temperatuur. Makkelijk gezegd is het noorden in de winter kou en het zuiden vanaf ongeveer Lissabon warmer.


Want wanneer je gepensioneerd bent of een baan hebt die werken op afstand toestaat, wat houdt je dan eigenlijk nog tegen om te overwinteren in een zonnig land als Spanje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts