maandag 14 oktober 2019

Windgong bamboe

Bespaar tot wel via kiesproduct. Meer dan 1windvangers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen. Met deze hand geschilderde grote bamboe windgong breng je rust in je tuin.


Windgongen koop je eenvoudig online bij bol.

Drie klepels bespelen twaalf buizen die alleen warme klanken ten gehore brengen in verschillende toonhoogtes wanneer de wind er doorheen speelt. De stengels van bamboe bestaan uit dichte vezelbundels die van binnen hol zijn, daardoor ideaal om er een windgong van te maken. Gezellig voor binnen en buiten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Relax door naar het geluid van de wind in de bamboe te luisteren met de originele TakeTokio Bamboo House windgong ! Ideaal om jouw balkon, terras, patio, tuin enz. Van kokosmateriaal en bamboe. Zijn koppie gaat vrolijk op en neer in de wind.

Nu met twee kleine kuikentjes. Helaas is de windgong momenteel uitverkocht. Onze handwerk windgongen zijn allen afkomstig uit Indonesië en gemaakt van natuurlijke materialen met bamboe als basis, verder afgewerkt met kokosvezel, touw, raffia, etc. Verdere detaillering is gemaakt door gebruik van beschildering in diverse kleuren en bewerking met vlam.


Elke windgong is uniek in afwerking en geluid. Hierdoor heeft u een hoogwaardige windgong in de tuin of huis hangen. Een mooie melodie als gevolg door de gestemde buizen van deze windgongen.


In het Engels heet het geen windgong maar wind chimes. Hang deze windgong in een boom of onder een pargola en geniet van het geluid in de holle bamboepijpen wanneer de wind de klepel. Leuke decoratieve windgong in bamboe.


Vergelijk windvangers op Beslist. Keuze uit meer dan 1windvangers. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Ze zijn er in verschillende maten, modellen en materialen. We hebben RVS windhangers te koop met een mooie glazen kogel in het midden, maar ook de bamboe windgong mist niet in het assortiment.


Kleine en grote windgongen, alles is hier te krijgen.

De langste klepel is ongeveer 60cm lang. Login om de prijs te zien. Zie ook de Boedha bamboe windgong. Anklung Mooi en Decoratief. Plaats de bamboegong boven uw Koi-karper vijver voor het verjagen van reigers en andere vogels.


Een bamboe tuimelaar werkt net zo goed! Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Bamboe staat gekend als een woekerende plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts