dinsdag 1 oktober 2019

Schaduwdoek waterdicht

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Schaduwdoeken nú vanaf € 200. Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen!


Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.

Naast de bescherming tegen water beschermt een waterdicht schaduwdoek u ook tegen schadelijke uv-straling. Een waterdicht schaduwdoek geeft u dus een comfortabel gevoel als u buiten zit. Door de extra coating die op het waterdichte schaduwdoek is aangebracht kunt u het zeer gemakkelijk reinigen. Met een waterdicht schaduwdoek schaduwdoek zit je heerlijk droog, de doeken bieden optimale bescherming tegen de regen. Het is maar net waar jouw wensen en voorkeuren naar uit gaan.


De voordelen van een waterdicht schaduwdoek. Zonnezeil rechthoek kwaliteit zonwering op terras. Waterdicht schaduwdoek rechthoek beschermt tegen regen en zon.

Tip: hang de schaduwdoek een beetje schuin op (op 30°) en dan loopt regenwater er vanzelf vanaf. Bij KARWEI kies je zelf of je een doek koopt in een van onze bouwmarkten of online in onze webwinkel. Je kunt je doek dus met een gerust hart langere tijd laten hangen. In dat laatste geval wordt je bestelling bij je thuis bezorgd.


Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina’s, kijk eens op driehoekig schaduwdoek , vierkant schaduwdoek , harmonica schaduwdoek of zoek je een waterdicht schaduwdoek. Naast de standaard maat waterdichte schaduwdoeken is het bij ons ook mogelijk om de doeken op maat te laten maken. Kijk onder Maatwerk en wij vertellen u meer over uw schaduwdoek op maat.


Bij Buitenkado vind je een groot assortiment schaduwdoeken, in verschillende vormen, maten en kleuren. Maak hieronder een keuze voor de vorm en het type (waterdoorlatend of waterdicht ) schaduwdoek. Per vorm kan je vervolgens kiezen uit verschillende maten, en iedere maat is beschikbaar in diverse kleuren.


Zie je een gekleurd blokje staan? Het Nesling schaduwdoek kan de hele zomer buiten blijven hangen en is snel en eenvoudig op te hangen en te verwijderen. Door de polyester geweven stof is het vuilafstotend en verkleurt het niet. Wel zo handig bij het geven van een feestje in de tuin.


Even opgelet, een waterdicht doek heeft een afschot van graden nodig.

Waar je het schaduwdoek ook op wilt hangen, zorg dat je de juiste maat en het materiaal hebt. Een Sunfighters Harmonicadoek geeft u de keuze: in de zon, of toch liever in de schaduw? Een harmonicadoek biedt tot bescherming tegen UV stralen en geeft verkoeling bij warm weer. Heb je net een momentje gevonden om lekker buiten een boek te lezen, voel je naast zonnestralen ineens regendruppels op je been vallen.


Wij leveren namelijk ook waterdichte schaduwdoeken op maat. Voor een waterdicht schaduwdoek op maat van Dreamsail geldt dat wij tot een maximale lengte en. Voordelige schaduwdoeken van ZONZ sunsails bestel je eenvoudig via de webshop. Profiteer nu van gratis verzending! Nesling schaduwdoeken zijn voor meerdere toepassingen te gebruiken denk hierbij aan terrassen, zwembaden, kinderspeelplaatsen of schaduw creëren voor uw dieren.


Een Coolfit schaduwdoek is niet waterdicht ! Het band zorgt er tevens voor dat het schaduwdoek goed strak getrokken kan worden waardoor u er meer profijt van heeft. Daardoor gaat het doek ook niet lekken op de naden. Neem contact met ons op klantenservice.


Graag voor bezoek even bellen. Je kiest zelf de kleur, maat, afmetingen en het materiaaltype. Levertijd slechts 3-weken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts