maandag 14 oktober 2019

Sieradenkast kwantum

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle sieradenkasten op beslist. Bestel simpel en snel jouw sieradendozen. Sieradenkast Mira Wit kopen? Kwantum , daar woon je beter van!


Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil.

Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. De sieraden kast is aan beide zijden voorzien van verschillende haakjes, houders en ophangsystemen voor o. Kast is vervaardigd van wit afgelakt hout. Aan de voorzijde bevindt zich een grote spiegel (37x25cm). De binnenzijde is beplakt met zwart vilt.


De kast kan worden gekanteld. Afmeting kast: 47x35x9cm. Deze sieradenkasten zijn van ques design, zie de website van ques design sieradenkasten!

Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker. Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriet. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De spiegelkast onderscheidt zich door zijn mooie kwaliteit, en aandacht voor detail. Deze witte sieradenkast is perfect voor het opbergen van al jouw favoriete sieraden. Passpiegels koop je eenvoudig online bij bol. Deze prachtige sieradenkast is een echte eyecatcher in iedere kamer.


Heb je een wandspiegel, een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor je kast of toilettafel nodig? Bij ons vind je prachtige spiegelkasten van de beste kwaliteit tegen lage prijzen. Vergelijk ruim 2sieradendozen! STAANDE SIERADENKAST SPIEGEL, kwantum € 65. Deze multifunctionele kasten creëren veel opbergruimte en hebben een handige spiegel.


Vind hier jouw spiegelkast! Spiegelkasten koop je óók bij Leen Bakker. Levertijd: 2-werkdagen (13) Details bekijken.


Deze staande sieradenkast maakt het organiseren van je sieraden een stuk eenvoudiger. Je ringen, kettingen, armbanden en andere sieraden kunnen in de verschillende departementen van de kast veilig en stofvrij worden opgeborgen. Daarnaast is de kast voorzien van een spiegel.


Mooie resultaten krijg je met goede make-up kwasten, borstels en sponsen.

Handig is een set make-upkwasten. Bewaar alles in een make-uptasje. Goede verlichting is onmisbaar bij een spiegel. Vooral de badkamerspiegel wordt vaak gebruikt en moet goed worden verlicht. Bij vidaXL vindt u badkamerspiegels met een aantal led-lampjes op de spiegel zelf.


Een bijzonder item is de sieradenkast met led-lamp en spiegeldeur. Uw sieraden zijn goed zichtbaar door de ingebouwde led-lamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts