donderdag 31 oktober 2019

Tomaat moneymaker

Tomaat moneymaker

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Ruime keuze tuinartikelen online. Een betrouwbaar, wel wat ouder ras voor de teelt onder glas en vollegrond. Redelijk bestand tegen tomatenziekten.


Produceert mooie ronde tomaten van ca. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of op buiten op een warme beschutte plaats. Na verspenen, in een kastje of in potten uitplanten. Regelmatig zijscheuten verwijderen!


Tomaat Moneymaker komt oorspronkelijk uit Engeland. Zeer geschikt voor kweek in de kas. Deze populaire en betrouwbare tomaat plant produceert uitstekende, zacht smakende, medium grote vruchten. Moneymaker is een zeer populair ras dat mooie ronde, middelgrote vruchten geeft.


Tomaat moneymaker

De tomaten zijn lekker en smaakvol, met vast vruchtvlees en weinig zaden. Deze Moneymaker zaden geven tomaten die een mooie ronde vorm hebben en die rijk zijn aan vruchtvlees. Tomatenzaden voor uw moestuin. Onder de inzenders van het juiste antwoord wordt een zakje zaden verloot van tomaat ‘Moneymaker ’. De plant heeft middelgrote, rode vruchten.


Ze kreeg een extra zakje en stelt dit graag beschikbaar aan een luisteraar! Ja, ik doe mee en wil kans maken op die zaadjes! Sterke groeier met ronde, regelmatig kleurende vruchten. Voor het enten van tomaten gebruik je dit ras:.


De tomaat wordt als groente gegeten, dit kan zowel rauw als gekookt. Er kunnen salades, tussendoortjes, snacks of borrelhapjes mee worden gemaakt. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! In de jaren ‘en ‘was de Moneymaker één van de meest populaire variëteiten om te kweken.


Deze tomaat bracht in die tijd veel geld in het laatje bij kwekers, vandaar de naam. Tot op de dag van vandaag is het een populaire tomaat , zowel door de vorm als de smaak. TOMAAT MONEYMAKER ou HELLFRUCHT. D eze starterkit bevat alles wat je nodig hebt om tomaat moneymaker te kweken.


De minikweekkas geeft de zaadjes een extra boost tijdens de eerste stappen van ontkiemen. In deze kit zit een kunststof zwarte bak en transparante kap, zakje grond en een zakje zaad met tomaat moneymaker. Deze zaden kunnen worden gezaaid van maart tot mei. Deze voordelige zaadverpakking geeft tuinplanten van hoog en groeien in. De exclusieve verpakking met groentenzaden bevat gedetailleerde plant en kweek instructies.


Vanaf eind februari zaaien in een kweekbakje bij 20°C of later buiten onder glas. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Maar je kunt ook een paar tomatenplanten nog eerder (in februari) zaaien. Om enkele vroege planten op te kweken.


Tomaat moneymaker

Ik heb erg goede ervaring met het ras “ Moneymaker ”. Er komen veel grote vruchten aan de plant, zoals te zien op bovenstaande foto’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts