woensdag 2 oktober 2019

Saunaboot mill aanbieding

Entree van €3voor €2Alleen bij SpaOnline, korting! Bekijk ons uitgebreide Mill assortiment. Specialistisch advies nodig? Méér dan 4aanbiedingen. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis.


De vele sauna- en wellnessfaciliteiten in en rond dit bijzondere jacht zorgen voor een onvergetelijke wellnesservaring. Bij het Brabantste Mill ligt de wellnessboot. De ligging, de prachtige vormgeving en de scala aan beautymogelijkheden maken deze wellness uniek.


Iedere dinsdag is het badkleding-mag-dag. De ligging op het water en de bijzondere vormgeving maken het een echte blikvanger. Het complex heeft een ruim aanbod aan saunafaciliteiten, beautybehandelingen en bijpassende. Je waant je in een glamorous vakantiegevoel, je zit op een zeer luxe boot met prachtig sanitair, veel faciliteiten en het is er erg schoon. Ook kinderen in de leeftijd van tot jaar en van tot jaar profiteren van korting.


Daarnaast heb je de keuze uit diverse badenkaarten en abonnementen die voordeel opleveren als je vaker gaat. Bied mee op VakantieVeilingen! Er zijn badkleding -mag-dagen. Glitter jurkje carnaval goedkoop.


Swiss multivitamine man aanbieding. Houten speelgoed aanbieding. Zoek je een bijzondere sauna ervaring, dan is dit een goed complex om te bezoeken. Wellnessboot Mill , waar u de toegang tot het saunaparadijs (bijna) cadeau krijgt.


Laat je inspireren door ons grote aanbod MILL. Jij bepaalt hoe je betaalt! Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 440. Boek uw Hotel in Mill online.


Reserveer online, laagste prijzen. Sauna, boot, Mill : waar hebben we het dan over? Saunaboot mill aanbieding Korting mooieschoenen. Kortingscode office aanbieding saunaboot mill 365.


Saunaboot mill aanbieding

Jack daniels aanbieding gall en gall. Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen. Ben je nog aan het oriënteren? Goedkope manier vloer egaliseren. Vergelijk dan accommodaties in Nederland.


Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Brabant. Geen boekingskosten en voucher meteen in je mailbox! Met een wellness aanbieding in Mill geniet je van flinke korting op diverse soorten beauty behandelingen. Aanbieding saunaboot mill. Het heeft een prachtig landelijke ligging nabij het centrum van het dorp.


Saunaboot mill aanbieding

Het hotel is eenvoudig te bereiken en ligt op autominuten afstand van Nijmegen. Dagje wellness Wellness aanbieding Sauna actie, wellness. Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?


Hiermee gaat de totale reservering verloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts