woensdag 23 oktober 2019

Vijververlichting led

Vijververlichting led

Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. Primrose streeft altijd naar innovatie en verbetering van haar producten. Kies uit meer dan 2vijverlampen! Vijververlichting nu al vanaf €99.


Vijververlichting led

Het draait bij deze vijververlichting altijd om led , wat ervoor zorgt dat die ook bijzonder duurzaam is. Een groot deel van het aanbod in onze webshop is nog uit te breiden met behulp van verlengkabels. Zie jij al voor je hoe mooi jouw tuin kan worden met de juiste vijververlichting ? In de collectie vijververlichting treft u onder andere vijververlichting LED aan.


Een led -lamp verbruikt veel minder stroom dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Aquaking LED 1set van spots vijververlichting. Grote keuze in vijververlichting.


Bij Intratuin vind je diverse soorten vijververlichting , ook onderwaterverlichting speciaal voor waterornamenten. Je vijver of fontein is extra gezellig met mooie vijververlichting. Een ander voordeel van led vijververlichting is de lange levensduur. Hierdoor hoeft u bijna nooit rare caperiolen uit te halen om een lamp in de vijver te vervangen.


Led lampen dienen dus ook het gemak. Het hebben van bijvoorbeeld led buitenverlichting, kan een extra dimensie geven aan uw vijver doordat u nu ook in de avonduren kunt genieten van de vijver in uw tuin. Ben je opzoek naar zuinige vijververlichting ? Dan kun je het best kiezen voor ledverlichting.


Led vijververlichting is het meest duurzaam en kan ook het meeste licht genereren. Alle artikelen worden gekozen volgens een strikte kwaliteits- en vakmanschapstandaard. De MultiBright Float - LED vijververlichting zijn met elkaar verbonden drijvende bollen van kunststof, met led -verlichting… Meer. Geniet in de avonduren of tijdens de donkere dagen van het jaar van uw vijver met de speciale led - vijververlichting. Kleine of grote lampen die zorgen dat uw vijver net dat beetje extra accent krijgt in de tuin.


U vindt ze allemaal op 123led. Dankzij de duurzame LED technologie zijn deze lampen nog hartstikke energiezuinig en duurzaam ook. Dat scheelt weer in de portemonnee!


Bovendien is onze vijververlichting heel gemakkelijk zelf te installeren. En zeg nu zelf, een mooi verlichte vijver is toch de ideale sfeermaker in je tuin? In het donker, en met name in de wintermaanden, kan het leuk zijn om ook dan van je vijver te kunnen genieten. De oplossing hiervoor is verlichting voor je vijver.


Zo bestaat er verlichting voor zowel onder als boven het water. Onze vijververlichting heeft gegarandeerd een mooie opbrengst, tegen een laag stroomverbruik. En zowel in LED als Halogeen vijververlichting , wij selecteren voor u de beste soorten!


Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw waterornament te voorzien van vijververlichting. Naast dat vijver- en tuinverlichting zorgt voor een mooie uitstraling, draagt het ook bij aan het veiligheidsgevoel. Het uitlichten van elementen in uw tuin met verlichting geeft u de mogelijkheid om ook in het donker van uw tuin te kunnen genieten.


De Pontec PondoStar LED set-is een vijververlichting LED Set met mini spotjes van Watt en een schemersensor. De vijverspots kunnen zowel boven als onder water worden opgesteld. Ze zijn 200º zwenkbaar, dus ideaal voor het belichten van vijver of tuinornamenten. Waterdichte vijververlichting.


Als u geen vijververlichting heeft, kunt u eigenlijk alleen maar van uw vijver genieten als het overdag is en het zonlicht erop schijnt. Er is daarentegen een simpele manier om het water kunstmatig te verlichten, zodat er ook zonder zon van genoten kan worden. Met een doorsnede van 1mm en 1leds geeft deze Watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts