maandag 14 oktober 2019

Schommel hillhout

Kies uit producten vanaf € 195. Geschikt voor kinderen van tot jaar en gemaakt van duurzaam douglas hout, grenenhout of vurenhout. Uiteraard kunt u voor aan de ophangbeugels kiezen uit diverse accessoires zoals onder andere schommelzitjes klimtouw, touwladder, ringen, of nestschommel. Hillhout plantenbakken tegen lage prijzen. Gemaakt van balkhout vuren 9xcm.


Inclusief ophangbeugels.

Onze speeltoestellen voldoen aan de CE-norm. De speeltoestellen en speeltorens zijn solide, veilig maar vooral uitdagend. Ideaal voor de wat kleinere tuinen. Kinderen krijgen een eigen plekje in de kinderspeelhuisjes. Belasting: 100kg Zeer Goede Kwaliteit Toevoegen.


Je kunt bij ons de houten schommel frames bestellen in verschillende afmetingen en houtsoorten zoals grenen, vuren of Douglas hout. Ook hebben wij verschillende schommelzitjes of een leuke nestschommel in het assortiment. Onze producten zijn volledig aan te passen naar uw eigen wensen!


De twee schommels , waarvan eentje beschadigd plus een rekstok krijg je er bij.

De schommel is inmiddels al uit de grond gehaald. Gratis af te halen in Zwolle. U kent het gevoel vast wel, even lekker werken in de tuin. Vaak is het werken en herinrichten van een tuin een heleboel werk.


Haal vandaag nog die hillhout plantenbakken in huis. Samen met vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, schommelen , glijden of duikelen. Het complete Woodvision tuinhout assortiment, online bij de officiele dealer te bestellen. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!


Schommel hillhout in prima staat zelf uithalen en demonteren in made hoog breed. Lekker buiten schommelen aan dit speeltoestel van hout is super. De losse onderdelen voor diverse schommels en klimtorens zijn zo gemaakt dat u ze gemakkelijk kunt bevestigen. De muurbevestigingen geven de mogelijkheid om creatief een schommel te maken in een kleine tuin.


Bekijk dan hier de leukste online. Kinderschommel dubbel, robuuste schommel , geschikt voor twee schommelaccessoires! Hier vind je de beste aanbiedingen.


Houten schommel houten speeltoestellen Max schommel zwaar model inclusief hout, TUV EN71-1. U kunt de speeltoestellen ook afwisselen met andere speelattributen zoals babyschommels, klimtouwen, touwladders, ringenset. Deze zijn als optie leverbaar.


Valbrekende rubberen tegels voor onder de speeltoestellen zijn tevens als optie verkrijgbaar in.

Ik zou kiezen voor palen van 9cm, zeker omdat er een schommel aan zou komen te hangen. De mogelijkheid om de palen vast te zetten in beton is een goede optie, zeker als je het ooit mee zou willen nemen bij een verhuizing. Een extra advies om bij de schutting palen gekruist te zetten en een schuine paal vanaf de hoek van de schuur. Amsterdam bekijken en kopen.


Schommel zonder schoren omdat deze in de weg zouden staan ( schommel in vlak). Ik denk nu aan 15x(cm) lariks, onderkanten van de palen met beton vastzetten (palen 4cm). Ligger vastmaken aan staanders met lijm een draadbout cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts