woensdag 5 april 2017

Gegalvaniseerde draadmatten

Afkomstig uit de bouwwereld worden draadmatten tegenwoordig vaak gebruikt als tuinafscheiding. De verzinkte matten zijn zeer duurzaam, de onbehandelde matten (kijk hiervoor ook eens onder ‘bouwstaalmatten’) krijgen een roestige uitstraling. De matten zijn perfect te combineren met onze hardhouten tuinpalen. Draadmatten verzinkt volblad.


De draadmatten verzinkt van Hardeman zijn allemaal volblad verzinkt.

Dit betekent voor u: een draadmat die is bestand tegen alle weersinvloeden. De Hardeman draadmatten hebben een zeer lange levensduur door deze afwerking, waardoor u verzekerd bent van lang plezier van uw draadmatten. Maaswijdte van bij 10cm, 5mm dik. Dit product kan niet verzonden worden. Gegalvaniseerde matten en gaas kopen van hoge kwaliteit.


We hebben een ruim aanbod in schapengaas en verschillende soorten draadmatten. Voor al uw vloerverwarmingsmateriaal kunt u bij MaxWarmte. Ook kunnen wij advies geven.

Het gegalvaniseerde betongaas kan heel goed gebruikt worden als afscheiding in tuinen. Dit gaas heeft een hoge esthetische waarde en is heel duurzaam. Al onze betonmatten zijn thermisch verzonken in dompelbad. En verkrijgbaar in de maten. De gaasmatten zijn in verschillende afmetingen en maaswijdtes verkrijgbaar.


Hoe kleiner de afmeting van de maas, hoe fijner de uitstraling. Daarnaast hebben wij draadmatten van geroest betongaas wat een robuuste en stoere uitstraling heeft. Geproduceerd uit blanke draad en na het lassen gegalvaniseer tenzij anders bij de productinformatie vermeld. Iets wat uit verzinkte draad is gelast wordt vaak verzinkt genoemd. Alle onderstaande maten zijn bij ons uit voorraad leverbaar.


Een draadmat worden gebruikt voor het bevestigingen van vloerverwarmingsbuis, bestel eenvoudig draadmatten op Vloerverwarmingzelfleggen. Bij Hardeman Hekken kunt u gaas kopen voor afrastering van uw erf of weide, maar ook verzinkte draadmatten. Gaaspanelen constructie benodigdheden: Bestel gemakkelijk alles wat je nodig hebt om een mooie tuinafscheiding te maken met gaaspanelen.


Ideaal voor tuin, dier en afsluitingen. Ook geschikt voor zelf te monteren schanskorven. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website.


Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.

Wanneer u kiest voor gegalvaniseerde betonmatten van Balvert Betonstaal kiest u voor hoge duurzaamheid. Volbad gegalvaniseerde bouwstaalmatten, ook wel betonmatten, draadmatten of betongaas genoem worden geproduceerd uit blanke draad en na het lassen gegalvaniseerd. Hierdoor zijn deze betonmatten roestarm.


Vind draadmatten op Marktplaats. Het is ook mogelijk om natuurlijke tuinmatten zoals rietmatten, wilgenmatten, heidematten of bamboematten tegen draadmatten te bevestigen. Dit geeft een zeer natuurlijk effect en biedt extra privacy doordat de draadafsluiting meteen bedekt is.


Een degelijke gegalvaniseerde bouwstaalmat. Uitvoering Deze mat is zwaar gegalvaniseerd om roesten tegen te gaan. De dikte van het materiaal is mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts