dinsdag 4 april 2017

Bankirai palen 12x12

Bankirai palen 12x12

Hout echt nergens Goedkoper! Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit. Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Dit product behoort tot onze zwaarste en grootste tuinhout artikelen. Denk hierbij aan een houten schuur of pergola. Robuuste hardhouten palen die toepasbaar zijn voor vele doeleinden.


Palen van hardhout zijn heel duurzaam en geschikt voor veel verschillende doeleinden. Een schutting plaatsen met hardhouten palen zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat. Maar ook voor het maken van bijvoorbeeld beschoeiing of een grondkering zijn hardhouten palen een goede keuze. Bankirai is op voorraad in planken, balken en palen , zowel geschaafd als ongeschaafd.


Wij zoeken het graag passend voor u op. Neem gerust je tijd om precies de goede tuinpalen, paalvoeten of paalhouders uit te zoeken. Zie je op onze website exact de goede palen , die je wilt gebruiken voor jouw project?


Dan kun je deze ook heel gemakkelijk online kopen. Wij zorgen dan dat deze zware en onhandig te vervoeren palen netjes bij je worden thuisbezorgd. Tuinpalen zijn een onmisbaar object voor vrijwel elke tuin. Niet alleen zijn deze palen toe te passen voor lage hekjes.


Ook worden ze veel gebruikt voor het monteren van een schutting. Tussen de schuttingen in dient namelijk een paal te worden geplaatst. HORNBACH biedt een groot assortiment tuinpalen aan. Deze hardhouten palen zijn rondom fijnbezaagd en zijn scherpkantig.


Verkrijgbaar in de onderstaande lengtes. De beste palen hardhout bezaagd verkopen wij op Houthandelonline, de hardhouten palen worden gebruikt als schuttingspaal en beschoeiingspaal. Onze hardhouten palen zijn verkrijgbaar in diverse lengte- en kopmaten, en te gebruiken voor bijv.


Bij Houthandel Gorinchem ben je aan het goede adres voor hardhouten palen. Tevens hebben wij de benodigde paalhouders en schroeven zodat je direct aan de slag kunt. Kom eens langs en bekijk ons gehele assortiment. Voor het dak worden Douglas gordingen gebruikt met Douglas velling delen als dakbeschot. Douglas regels gebruikt van 45x75mm of 50x100mm, deze worden veelal bekleed met Douglas Zweeds rabat planken.


Hardhout kopen doet u bij hardhouthandel. Eppinga beschikt over een divers assortiment geschaafde hardhouten palen met vele verschillende kopmaten. Enkele palen zijn geribbeld of voorzien van V-groef.


Deze zijn uitermate geschikt voor prominente plaatsen in uw tuin. Brede Bankirai Vlonderplanken x 190. Bekijk onze site voor meer hardhout!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts