maandag 10 april 2017

Springkussen intertoys

Zoek jij een springkussen of ballenbak? Dit springkussen is het perfecte speelgoed voor uw kleintje! Het opblaasbare springkussen is gemakkelijk op te zetten, en aan het einde van het speelplezier weer handig op te bergen.


Het springkussen ontpopt zich tot een waar kasteel voor uw kleine dreumes. De wanden van het kasteel zijn. Voorkom dit door jouw springkussen netjes en schoon te retourneren bij het verhuurbedrijf.

Ik wil het springkussen op een harde ondergrond plaatsen, mag dat? Ja, dat mag bij vrijwel elk springkussen. Leg er wel altijd een grondzeil onder en zet het springkussen vast zodat hij niet teveel heen en weer schuift.


Een grondzeil wordt vaak meegeleverd. Wij zijn de grootste fabrikant en leverancier in springkussens in Europa. Bijna al onze modellen zijn op voorraad leverbaar en online te bestellen. Met de Jump-o-Lene heb je nooit meer een saaie speelmiddag of een alledaags kinderfeestje.


De Jump-o-lene is namelijk een springkussen en boksring tegelijk! Ook voor luchtkussens, springkussen , attracties en zeskampspelletjes zit u bij Partyhome helemaal goed.

Gezellig springen en glijden tussen de dieren, met hoge snelheid over een hindernisbaan, hard gaan op een stormbaan of het huren van zeskamp spellen is allemaal mogelijk. Opblaasbaar springkussen Bloem is geschikt voor kind met een max. Multiplay springkussen huren.


De prijs varieert van € 4- tot € 15- per dag en hangt af van het formaat en de uitvoering (bijv. met of zonder dak). Gratis verzonden vanaf Euro! Geen afdekhoes meer aanwezig (is afgelopen winter gesneuveld).


Roestvrij en circa jaar oud. De beugels hebben een zelfgemaakt beschermrubber tegen krassen op tuintegels. Reviews Na wat gedoe met Playmobil en defecte onderdelen toch gewoon de. De artikelen die wij verhuren zijn: springkussen met dak luchtkussen luchtkasteel springkasteel ballenbak ballenbad biertap tap buffettap buffet koelkast koeling tafeltap thuistap waterkoeler beertender goedkoop bier ballon ballonnen helium ballonnium ballonium ballonhelium oplaten ballontouwtje ballonwedstrijdkaart wedstrijdkaart vullen latex.


Altijd voordelig speelgoed! Kruidvat heeft een ruim assortiment aan zowel meisjes, jongens als baby speelgoed. Met heel veel merken zoals LEGO, Playmobil en Fisher Price. Hoe ver kun jij buikschuiven in Brabant of Limburg? The Wall is de perfecte locatie voor een dagje uit in Utrecht.


Je koopt, eet, ontspant, geniet er en doet een ervaring op die inspireert, die beweegt. En als de “Paasknutseltafel” eventjes druk bezet is kun je buiten gezellig spelen op een springkussen bij onze. Intertoys viert feest en we maken samen.

Alsof dat nog niet genoeg is! Een springkussen met een sierlijk uiterlijk, een lust voor het oog. Luchtkussen-enveloppen (Bubbeltjes enveloppen , Aircraft , Verzendenveloppen) - Luchtkussen-enveloppen bestelt u voordelig bij DiscountOffice.


Op en neer en heen en weer, je springt alle kanten op in dit geweldig mooie springkussen. Met glijbaan en basketbalring. Kom naar onze website en vind jouw ideale spel.


Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK. Bij ons kunt u terecht voor partyverhuur, ballonnen en een leuke fysieke feestwinkel die u nodig heeft bij het organiseren van een Topfeestje. Tijdens de zomermaanden organiseren wij van juli tot augustus weekenden lang leuke, actieve en originele activiteiten voor de kids. Een animatieteam begeleidt de leukste activiteiten en spelletjes in een zomers thema.


Kom knutselen, BMX rijden, teenslipper gooien, springen op het springkussen en nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts